Tabung Masa Depan ...

Friday, March 22, 2013

Promo Promo GA MAK DARA

KA tumpang war2kan aje,  sebab turut sama sponsor....

Mak Dara sedang anjurkan GA yang ini 

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

GA yang sangat simple, sempoi dan tak semput untuk disertai oleh semua rakan Blogers.  Nama GA gah semacam je kan mestilah kerana ia se gah 56 hadiah yg telah ditaja oleh 30 org sponsor. Ya benar!! Sebanyak 56 buah hadiah hadiah hebat sedang menanti untuk dimenangi!!! Semua hadiah tersebut adalah ikhlas dan tajaan daripada 30 penaja dan juga teman bloggers Mak Dara. 
Jadiii.. Anda rasa bertuah? Moh nengok syarat syaratnya ya..
1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.
5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. (Dan mereka harus tahu akan GA ini)
6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen ...

Giveaway ini terbuka kepada semua rakan blogger (termasuk para penaja).Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada 31hb Mac 2013. 

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
56 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?

  So, uols semua joinlah ramai2 yer !

 happy weekend 

 

mana2 yang bercuti sempena cuti sekolah minggu depan, selamat bercuti juga yer !

27 comments:

izan mama mia said...

wah,..KA taja apa tuu

missGogreen said...

MG dah berjaya join kan diri :D

AyueJean AJ said...

MD dah tercount AJ punya promo entri sekali kak...
So secara tak langsung, AJ sponsir, AJ join..
Hahhahahaha..

Eraz Fadli said...

Nk kena join ni...

Amanda Suria said...

Boleh plak x perasan KA taja hadiah...

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

selamat bersegmen..

aimaniman said...

Alahai .. gud luck pd semua yg join.,
Sibuk sangat sampai bw pun guna tab je, x boleh le nak join,.. cuma support dr jauh je..

adzairdawati makdara said...

terima kasih KA kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Raudzah Zahari said...

Kita nak join jugak KA..tapi broadband ni asyik overlimit aje...nak jengok kawan-kawan pun susah inikan nak join GA...sedih..hopefully to be back to streamix soon..

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wantie said...

rasa mcm nak join la.

Mrs Velentine said...

MV join juga.hehehe..penaja yang menjoinkan diri...support mak dara

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

kay_are said...

banyak penaja.. semoga berjaye ye. =)

aLamS LegacY said...

dari segmen yg sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

RamRamCute said...

salam..

Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

sukagelak said...

Jalan-jalan sini :)
Dari segmen Mak Dara jugak.

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Zira Aziz said...

#848

BW n follow dr GA yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Salam Ukhuwah...

oshin kecik said...

ponnn...ponnnn...ponnnnn

Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Secret Of Shaila said...

hai..singgah dari segment yang sama..good luck yer..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Fiza Rahman said...

Good luck kak. Saya dah ti tag utk buat GA ni. TApi tak buat lagi.

wana wazm said...

dari segmen yg sma , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html sy blogwalking sini

Diari Si Froggie said...

Hai tuan sponsor.. hehe. Salam kenal.. aida datang dari GA yang sama, follow sini #858:)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

Waney Zainuddin said...

salam kenal. jemput join GA kat blog saya. TQ :)
http://www.waneyzainuddin.com/2013/06/GiveawaybyWaneyZainuddinDuitRaya2013.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...