Tabung Masa Depan ...

Saturday, March 23, 2013

Review : CHAR KEUY TEOW Sedap

Sesekali bila bosan dah nak makan nasi
Char Keuy Teow ni memang selalu jadi pilihan keluarga KA ni
Rasanyer memang boleh tahan sedap lah ni
Berbaloi lah untuk makan2 satu family
Kadang2 anak2 sampai siap minta, nak tambah lagi




Walau gerainyer tidaklah sebesar mana
Tapi pelanggan2 memang sentiasa & x putus2 berkunjung tiba
Makan ada, bungkus pun banyak juga
Kadang2 nak makan kenalah banyak bersabar sama
Tapi sebabkan sedapnyer rasa, sabar ajelah ye !...
 
 
RASA :  Memang boleh kiralah, memang sedap!!

SERVICE :  Inilah nak komen sikit, biasanyer service dier amat2 cepat & bagus. Tapi, terkadang, ada masa2nyer bila ramai sangat, service jadi lambat & sedikit kelam kabut. Masa ni, aduhai , sabar jelah ! 

PARKING : Senang sangat, banyak space.

LOKASI :  Taman Lagenda Suria,  Nanding, Hulu Langat, Selangor
Betul2 depan Kedai Best Buy Shop yang bersebelahan dengan
KEDAI KAIN RAKYAT 1 MALAYSIA yang pertama itu !
Berdekatan pulak dengan STESEN PETRONAS, Dusun Nanding, Hulu Langat, Selangor



WAKTU BUKA :  Biasanyer waktu malam saje!

Nak cuba, silakan.!!

( N3 AUTO PUBLISH )

19 comments:

wantie said...

jauh pulak kalau T nak pergi KA.
nenantilah . mana tau tersesat ke sana.

Nizam.Ariff said...

Char Kuew Teow pertama aku makan dialah di Sg. Dua, Penang Island.

Sampai sekarang aku belum dapat cari yang mampu tandinginya...

ummuaidan said...

Nampak dr gambar mmg yg sedap tuh..mcm kat penang..

nea lopah said...

tq share! nmpk sedapp..

Daddy Ziyyad said...

Boleh la saya try kalau ke area tu...CKT ori Penang mmg susah nak cari kat area KL/Selangor ni

baby comel said...

Udang tu yg plg xtahan.. Nyumyyyy

aTieYusof Family said...

Sedapnya!..
lama tak makan ni..:)

my notes said...

ok gak nih ... jalan - jalan cari makan

Tihara said...

sedapnya char kue teow ni.. :)

hana hadi said...

nak sikit. lama xmakan char keuy teow

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya tgk..nyum2.

kay_are said...

char kueh teow dekat stesen putra universiti tu pun sedap!

Marya Yusof said...

Lama tak makan char keaw tiau mcm ni! Basah2 & banjir2...panas2 pulak tu! :))

Arham Md Ali said...

Kalau dekat JB ni yang sedap waktu bulan puasa dekat bazaar Ramadhan Masjid Larkin. Hampir setiap hari beli.

Tapi apesal aku cakap pasal bazaar Ramadhan tiba2 haha.

Roziah Khalid said...

peminat charkoteaw jugak... emm dok blah utara ni banyak jugak penjual charkoteaw... tapi selalu pi kat tmpt yg ter best sahaja

BUNDA a.k.a KN said...

nampak pun tahu memang sedap tu..

Ibu Lala said...

Kat rumah sy pun ada gak jual cktiau sedap. Hubby hari2 beli. Tp kdg lambat sbb org yg jual tu x de assistant.

ArELeEz said...

nk try tp, jauh. hu3..

Fiza Rahman said...

Alaaa...jauh lah plak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...