Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 14, 2013

Rezeki Pagi & Review Blog Azrul Azmi

Kalau dah memang rezeki kita takkan ke mana
So, pagi ni buka2 email dan dapat satu email dari salah seorang teman blogger
Mengirimkan Pin No Celcom untuk KA dengan nilai RM 10 punyer
Ini semua kerana KA berjaya menjadi antara

Serius KA tak menyangka tapi sangat2 menghargai
Penghargaan yang diterima ini
Dan usaha tuan tanah yang bersungguh2 nak memberi
Walau email yang dikirim tak sampai berkali2
Tetapi dier tetap x putus asa serta cuba dan cuba lagi

Orang berbudi kita berbahasa
Orang memberi, KA harus rasanyer review sikit blog dier
So, kita mulakan dengan header dier
Header baru berhuruf A yang menarik giler
Sebab semua tentang tuan blog ada ditulis di header


KA suka blog double A ni kerana
Blog dier ringan aje dan tak berat mana
Satu lagi cara penulisan dia yang simple & bersahaja
Serta font2 tulisan yang mudah dibaca
Buat mata KA terlekat membaca

Apapun masih ada ruang lagi
Untuk diperbaiki
Agar blog ini akan terus melekat di hati
Dan akan terus maju jaya lagi..
Terjahlah kalau nak kenal2 dengan En. AZRUL AZMI !!

HAPPY BLOGGING SEMUA!

34 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow
singgah pagi

Mrs Madin said...

rezeki kak...

❤Kamsiah❤ said...

tahniah...rezeki yg tak disangka2,kan..

Kakizan Omar said...

Insya Allah.. tahniah KA..:D..

cheqna said...

salam singgah sini =)

Mayang ABDUL RAZAK said...

aah suka gak terjah kat blog dable A ni..

Sue-Rya Qistina said...

tahniah KA!
rezeki :)

hazwan hairy said...

rezeki..hehe..jum erjah beliau..

Mrs Velentine said...

tahniah kak rezeki..

faraherda.razalan said...

Haruslah ku terjah. yeay!

wantie said...

alhamdulillah..rezeki. unik nyer header tu

AyueJean AJ said...

Tahniah kak.....
Menariknya header dia kak....
Kreatif sangat... =D

sal ya said...

tahniah ye KA.

Fiza Rahman said...

Tahniah kak, rezeki.

Nazayiena Ayiena said...

Tahniah rezeki tu.

Chik Att said...

akan terjah nanti

yan's cottage said...

tahniah ye KA....

Ema Blog said...

tahniah kak..okey akan singgah ke blog AA

lizz said...

tahniah....murah rezeki...

ieda immi said...

tahniah kak
kitee nak laju2 ke rumah dia ! ;)

Bin Muhammad said...

Salam,
Kerajinan ada imbuhannya...Tahniah KA

Knor said...

tahniah nti terjah..pelan2

N.Aima K said...

wah TAHNIAH lagi haha

mama aryan said...

tahniah KA..dimurahkan rezeki,moga terus bertambah2 rezeki KA ye

Haryati Faizal said...

tahniah KA, nak pi terjah jugak la

nik ros said...

ok.nnt boleh terjah :)

With Julia said...

tahniah umi KA siap dpt hadiah tuh yeyyyy... :)

ayut said...

double A?mcm jenama kertas A4 plak..hihihi

hainom OKje said...

boleh jugak menambahkan kenalan..

ALoNa CintamaniszLite said...

KA ni mmg blogger yg bagus, kan...hehe.

Sy ni bahasa dlm blog main belasah aje...tp bila buat surat kiriman rasmi tu Alhamdulillah, masih boleh rupa2nya bina ayat yg betoi, hihi..

yana aina said...

wahh tahniah KA & AA ^^ ... sama2 memberi dan merasa

Mohd Selim Zainal said...

ziarah sini tgk blog AA...

mselim3

pls: Kekawan ...

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah kak=)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...