Tabung Masa Depan ...

Monday, March 11, 2013

Senyum Pagi Senin Sebelum Mula Kerja

Anda peminat K-pop?
Sila angkat tangan tangan ramai2
Nah lepas tengok ni
Habislah semua makcik2 kat Mesia
Jadi peminat tegar muzik K-pop ni
Ayu & muslimahlah sangat..................

( DARI FB )
Ada satu soalan untuk Encik2 BigBang
Ni jenama tudung ape yer???
He He He

Sekadar pembuka senyum pagi ini
Sebelum memulakan tugasan
Dan macam biasa
Mulakan hari dengan Bismillah ye

(N3 AUTO PUBLISH)

34 comments:

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..ni bukan takat senyum lagi kak. ni dah tersengih menyeringai dah ni. hahaha!

MissGigi Besi said...

serius klaka... hehe...

AyueJean AJ said...

Ada jugak tudung K-Pop ye...
Heheheeh..

NM03 said...

mahalnya tudung uolsss....








hehehehe... ;p

Bin Muhammad said...

Salam,
Senyuman manis di pagi Isnin... :)
Ceria KA...Dah sihat ke? Alhamdulillah..

ummuaidan said...

hehehe..lawak muka2 mrk nie..

Nieyl said...

kehkehkehkeh~
singgah pagi..

Kakzakie said...

Hihi... Siapalah punya kerja ni KA

Ibu Amirul said...

tag k.a utk segmen ni
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/weekly-ga-by-sharina.html

With Julia said...

Kelakarlah KA...heheh salam pagi :)

zaza nizam said...

hihihihiihi.. salam monday KA :)

Knor said...

selamat pagi udah segar ye KA

Rasp said...

hahahahahahaha memang buat i gelak lah....

faraherda.razalan said...

Peh! Gile jambu muke sekor2. Nak2 yg kat tengah tu. Mmg muke pompuan. Hahahahaha!

nea lopah said...

Tudung half moon kak..selamat pagi KA.

inazamri said...

pandai betul org yg mengeditnye .saya kenal bigbang pun sbb anak dara sy sorg tu.remaja skrg ni tak abis2 dgn korea..maknya ni layan gak la drama korea mana yg betul2 best je.

Nurzakiah Hanum said...

Salam isnin...(^_^)

Mrs Velentine said...

hehehe

azievee said...

comel je adik2 k pop nie pakai tudung

syiela said...

muahahha

Haryati Faizal said...

hihihi...mcm2 ada ye kA

Riedaffya ibrahim said...

sy pon tersenyum tengok pic ni ka

MaMa Rey said...

bukan tersenyum KA..tergelak kuar air mata..hehehe..tq KA

Ibu Lala said...

Macam macam

Si Matatajam said...

Mmg tergelak M tengok pict tu..muahahahaha

sal ya said...

half moon.

n 0 e s u h a i m i said...

muakakakakakaka sah kelakar..

baby comel said...

Aduhhh, awatnya jadi lagu ni??

Raudzah Zahari said...

so cute and sure ramai yang senyum lebar tengok gambar ni..you mademy day KA..walaupun just have the chance to look after this..

hainom OKje said...

comel jugak kalau dak tu ditudungkan hehe...

mama aryan said...

ini tahap ketawa tak sedar diri dah saya ni..haha,nampak ayu je tu

ArELeEz said...

kelakor! ha3..

Fiza Rahman said...

Kahkahkah...kretif betul lah dorang nih.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saper punya keje lah tu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...