Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 21, 2013

Sesekali Ber Burger For Dinner

Asyik duk pulun nasi je ari2
So, sesekali kena juger tukar resepi
Nak tau jugek resepi ni
Cepat2 cari pen & kertas salin yang ini !

RESEPI MUDAH SANGAT2 NI

Duit sekurang2nyer RM 15 hinggit
Kenderaan untuk ke stall burger
Sedikit kata2 masa nak order
Sedikit masa untuk menunggu order siap
Tangan untuk hulur duit bayaran
SIAP !
Sampai aje rumah dah boleh masuk mulut di ngap2 
   Alhamdulillah, memang resepi mudah kan !


Walau heboh dengan fenomena burger bakar sekarang ni, 
KA tetap prefer makan burger yang ini.  
Masih sedap sangat rasanyer dari dulu & kini !
Dan harap2 selamanyer hehehe

25 comments:

Cho Zila said...

burger cam gini nostalgia..sebabtu masih sedap... teringat zaman kat U mabuk kat penjual burger.. tiap malam beli burger dari dia... ha.. ha.. orangtu tak taupun kita suka.. nostalgia...

ALoNa CintamaniszLite said...

sesekali takpe...selalu parah jgk..parah duit, parah ngan kesihatan sekali, hehe...
nk makan sekejap jer leh abes...tp nk bg kurang kolesterol, kurang berat badan...mak aiii...

nea lopah said...

Saya suka burger ni lagi dr yang kat fast food tu!

Kakizan Omar said...

burger.. emmm

Nurzakiah Hanum said...

sedap gak

ummuaidan said...

pn lama tak makan burger gini..hhuh

AyueJean AJ said...

AJ daging special telur benjo ataupun oblong..
Best woooo.....
Burger bakar ada yang tak berbaloi kadang tu...

Mrs Velentine said...

saya tak pernah lagi makan burger bakar

ayut said...

hihihi..ayut yg bujang ni pon slalu gak mkn burger ni.. :) sedappp...tp ttp trasa nk burger yg sdg hangat skrg ni... :)

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyer!

Hazmin Hamudin said...

Burger bakar mahal sangat.. Sekali sekala ok la nak beli... Hehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

ha ahh murah pun murah gak kan.... betul tak kak Tooonnnn...

aizamia3 said...

burger biasa tetap sedap.. ;)

CeqGu said...

Amboiiii resepi burger KA hihi

Haryati Faizal said...

sukenye burger...

Amanda Suria said...

suka burger ni...murah dan sedap..x suka MCD

Nur-nba said...

Sedap tu.. saya suka burger daging.. ;)

Raudzah Zahari said...

Kita kurang suka burger KA coz selalu daging dia agak liat tapi kalau burger prosperity tu memang tak boleh kata no lah..yummy

Bin Muhammad said...

Burger Ramly juga yang terbaik! Dulu, kini dan selamanya

N.Aima K said...

ha ah la dear..kat cni pun fenomena burger bakar..dah try sekali tp x buat review sbb x sedap..kena cari burger bakar yg sedap baru boleh review hi hi

Chic Na said...

selalu jd pilihan ni bila kdg2 mama tak masak. hehe..

fieda said...

terbaik..

n O e s u h a i m i said...

kdg2 noe pun dinner ngan bugger gak...anak2 pun suka jer..

Fiza Rahman said...

Clinique, kleenex & sunsilk. Ambik kak. Sekali 3 iklan kluar ☺☺

Fiza Rahman said...

Sekali sekala kak. Kat umah saya tu pon dah ada burger bakar. Tak try lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...