Tabung Masa Depan ...

Wednesday, March 13, 2013

Si Merah Buat Adik Sebagai Hadiah

Seriously Adik minat kumpul poster2 pemain bolasepak ni
Dari majalah2 wisel  milik Uncle dier ler ni
Dah banyak dah koleksi Adik ni
Tapi bila KA tanya minat yang mana satu ni
Adik asyik duk sebut Rooney, Rooney & Rooney

Ni gambar2 waktu Adik duk susun2 sesaje
Sebahagian dari koleksi poster2 milik dier
Sambil mulut dier tak henti2 sebut benda ni aje
" Poster Bukan Untuk Di Jual " ye
Macam yang tertulis di atas poster...

Sebab dia minat sangat dengan football2 ni
One of her Uncle pun belikan hadiah baru2 ini
Melompat Adik sebab tersangat2 happy
Cantik dengan warna merah Selangor lagi.....

 Memang murah rezeki lah Adik ni
Walau birthday dier x sampai lagi !
Pembakar semangat Adik ni
Untuk jawab peperiksaan sepanjang minggu ni ....

17 comments:

Kakcik said...

Anak bongsu kakcik pun bukan main minat dengan bolasepak. :)

Mrs Velentine said...

sama mcm MVlah ni...minat bola

Mrs Velentine said...

klik2 cini

wantie said...

mai kawan ngan husband auntie. sama sama minat bola. hahahaha

AyueJean AJ said...

Wahhh peminat Rooney..
Ke4na beli jersey MU sekali ni... =D

AyueJean AJ said...

Wahhh peminat Rooney..
Kena beli jersey MU sekali ni... =D

BERT said...

gudlak utuk adik ya :)

lizz said...

bertuah adik dapat baju baru...anak lelaki memang suker bola kan...cam anak saya jugak pengaruh daddynyer ...

Hazmin Hamudin said...

Wah... Dapat jersey Red Giant la... Hehe

Rinna said...

Wahh peminat bola..yer.. adik.. Baiknya si abg bagi adik hadiah.. suka laa adik kan.. :)

Haryati Faizal said...

mang minat sgt ye...

ummuaidan said...

wah adik nie minat bola rupanya..:)

Chic Na said...

semangat adik yer.. ;)

Mrs Lurve said...

hadiah pembakar semangat

Fiza Rahman said...

Wah...semangat adik yer. Selamat mengumpul poster.

mama aryan said...

adik minat rooney yer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh adik minat bola erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...