Tabung Masa Depan ...

Friday, March 29, 2013

What A Cute Quote !

TO MY DEAREST BOSS;

( Dari Google )
HE HE HE

( N3 AUTO PUBLISH SEBAB KA BERCUTI HARI INI !)

22 comments:

Farah Waheda Wahid said...

he he he... tersenyum sendiri baca entry ni... ^_^

Sue-Rya Qistina said...

hahahaha..mmg betul sgt tu!

Acik Erna said...

assalam KA seronoknya bercuti..

Nurzakiah Hanum said...

bijak2

aTieYusof Family said...

Hahaha...yg hari Jumaat tu paling tak tahan...4% je tinggal..:)

Dylla Abas said...

yg friday tu mcm agree je :)

wantie said...

hahaha... 100% per week

Amanda Suria said...

sapa la yang kreatif ni kan KA

Tihara said...

nice nice
selamat bercuti :)

Bin Muhammad said...

Boss KA dah baca entri ni... Balik bercuti nanti ada surprise! katanye...hehe

Haryati Faizal said...

hihi...ada sikit betul...

ieda immi said...

ahahah betul sgt lah tuu ekek ;)

eita said...

hahah..betol sangat2 tu...

mama aryan said...

Hehe..mmg cute

Chic Na said...

betul lah tu. kikiki..

klik british council. :)

nea lopah said...

selamat bercuti...jgn lupa ole2 tau!

MystoryPic said...

Dulu saya memang sangat komited bab kerja.... sebab saya sangat suka dengan kerja itu.... tapi sejak bertukar tempat kerja setahun yang lepas...... semangat saya sangat lemau

Ann Ishak said...

4% for Friday tu betul tapi rendah sangat % nya ahaksss

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haha betul tu

9n0L4 said...

haha. ade pulak mcm ni kan. lawak tul. :)

Mrs Velentine said...

hahahaha...pintar

Fiza Rahman said...

Betul lah tu ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...