Tabung Masa Depan ...

Friday, April 05, 2013

Angah Tak Giler Glemer Macam Adik

Angahkan baru je balik dari aktiviti perkhemahan dier semalam. Macam2lah yang dier ceritakan.
Ada yang menarik dan ada yang hampeh katanyer..
Paling best bila dia menang dalam beberapa aktiviti yang diadakan sepanjang perkhemahan
Antaranyer
Group lakonan Terbaik
Ikatan Tali Pantas & Terbaik
Dan 
Macam2 lagi
Sambil Angah tunjuk T-Shirt Merah yang dier dapat ni



Bila KA tanya " Ada hadiah tak ?"
Terus Angah jawab " Takde lah , cuma ada satu cenderamatalah "
KA terus kata " Bak sini Umi nak tengok "!
Angah cepat balas  " Tak payahlah masuk blog Umi, kecik aje ni!"
Angah2, memang tak macam Adik, kalau Adik apa saje semua nak ditepek di blog
HeHeHe
Angah ni low profile aje selalunyer
Hrmmmm.......Anak2 kita even satu Umi satu Abah, 
Tapi perangai & sifat mereka berbeza2kan....
 
Antara Kebaikan Aktiviti Sebegini
Aktiviti unit beruniform memainkan peranan yang amat penting dalam membina keperibadiaan individu.
  Meningkatkan ketahanan mental dan fizikal.badan dan juga minda. 
 Dapat menambah keyakinan diri mereka melalui aktiviti kokurikulum ini. 
 Berupaya memupuk dan menggembur semangat kerjasama dan pembentukan disiplin dalam diri seseorang pelajar.
Turut menggalakkan pelajar mendalami pengetahuan asas bantuan kecemasan.
& banyak lagi sebenarnyer !

16 comments:

Ratu Hatiku said...

Hihihi betul tu KA lain ank lain ragamnya kan...
Bagusnya bila ada xtiviti mcmnie...

Cemmomile Niaga said...

Salam Mesra & selamat berkenalan. Jemputlah berkunjung ke CemmomileNiaga untuk melihat pelbagai barangan.

mama maman aka yana said...

dah besar dah anak KA eks.. mesti la dia seronok.. :)

Nafisa81 said...

mmg...kita ni anak 2 jer..tapi betul2 sorang kutub utara kutub selatan

Bin Muhammad said...

Ibarat setandan pisang...tidakkan sama semuanya...

Kakizan Omar said...

memang sangat betul tu KA.. :D

hazwan hairy said...

nak tgk adiah tu..hehe

Farah Waheda Wahid said...

bagus Angah low profile... orang low profile ni bagus sebenarnya KA... *_^ biar low profile jangan low self esteem kan?

wantie said...

betul tu anak anak ni tak sama ragamnya...

n O e s u h a i m i said...

tul tu KA...berbeza perangai diaorg...aktivies mcm ni mmg bagus tuk budak2...

Chic Na said...

patut la jarang dengar cerita pasal angah. hihi..

hana hadi said...

eh2 bgtau siap2 xyah masuk blog.hehe

"bak sini Umi tengok tengok"dalam hati nak tempek kat blog dah tu.hehe

Nur-nba said...

Tersenyum je bila baca ayat yang keluar dari mulut Angah..

Zira Aziz said...

..mmg btl..sy blaja msk nasi ms berkhemah ms sek ren dlu..ingt sampai skrg..hehe

Fiza Rahman said...

Apa salahnya angah klo hadiah tu tepek kat blog ☺☺

Mrs Velentine said...

angah malu lah tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...