Tabung Masa Depan ...

Friday, May 03, 2013

Hadiah Harijadi Terlewat Adik

Minggu lepas Adik dapat hadiah macam kat bawah ni
Sempena hari jadi Adik di bulan April yang dah berlalu
Terlambat sikit hadiah dari ALONG ni 
Tapi Adik tetap gembira & suka hati
Berulang2 ucap terima kasih pada ALONG lagi !


Adik tunjuk kat KA hadiah ni sambil bergossip2 sikit

ADIK :  Umi , cantik tak hadiah ALONG bagi ini
KA : Cantik x cantik tak penting, yang penting ALONG ikhlas nak bagi kan!
ADIK : Kat manalah ALONG beli ni ye Umi ?
KA : X kisahlah yang penting ikhlas kan Adik !
ADIK:  Aaaa........ ini mesti ALONG beli kat kedai 2 ringgit tu  (cakap slow2 aje dier)
KA : Adik ni ..........
ADIK :  Ye, ye, Adik tau lah, yang penting ALONG ikhlas nak bagi kan !
KA : Aaaaa pandai pun Adik !

* Sesungguhnyer Tangan Yang Memberi Itu Lebih Baik Dari Yang Menerima *

( N3 AUTO PUBLISH )

32 comments:

Budak Kampung said...

SEMPAT lagi kot nk wish sanah helwah kan?sanah helwah adik..bibik BK ucpkan smge pnjg umo n murah rzki

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/tips-tarik-minat-anak-bersolat.html

maria firdz said...

Selamat hari lahir adik.. Hehe

Dylla Abas said...

hee..comel la adik ni..sempat lagi bergosip kan..anyway...Happy Belated Birthday Adik!

MargeGoh said...

Paling best bagi hadiah dekat kanak-kanak! Asal bentuk menarik & warna-warni sudah cukup menggembirakan hati mereka.

wantie said...

hiks.. adik ni kan mcm mcm tau. sempat lagi dia bergosip.

Bin Muhammad said...

Mesti dia mengharapkan sesuatu yg lebih tu... Tapi mujur ibunya bijak berkata2...hehe

Haryati Faizal said...

betul tu KA, yg penting klu nak bagu sesuatu biarlah dgn keikhlasan hati kita...

Fiza Rahman said...

Bertambah lagi rezeki adik.

Ibu Lala said...

Pandai kah adik ni. Brp umo dia KA. Sweet je. Mesti happy dapat hadiah tu.

Aku Penghibur said...

ibu yang penuh pengertian :) bagus

Daddy Ziyyad said...

set stationary Cars !! kalau macam tu, confirmed anak anak saya pun suka :)

Sue-Rya Qistina said...

happy belated birthday adik!
gambar karakter car tu sama dgn topi bambam la. hehe

KY said...

ingat juga Along kat adik

LiYa HaNiF :: said...

hehe ... adik ...adik... :)

Nazayiena Ayiena said...

Baiknya along wlpn dah berlalu birthday adik tp ada jgk hadiah buat adiknya.

Nurzakiah Hanum said...

singgah petang :)

Nurzakiah Hanum said...

singgah petang :)

izzah said...

Cantik...betul tu...yg penting ikhlas dlm pemberian dan ingatan tu...harga utk sesuatu bnda tu tak penting....

Azian Elias said...

lewat pun lewat lah..yg penting tanda ingatan..

rinduan citarasa said...

moga adik mjadi anak y solehah

Cik Kay Jue said...

betul tu..yg penting ikhlas.. :)
lama x singgah sini.. :)

QasehnyaRania said...

ingatan dari seorang abg utk adiknya ttp ada :)

hainom OKje said...

Hehe....seronoklah Adik dapat hadiah....semua org sayang dia....

Cinta Misteri said...

yang penting ikhlas....walaupun murah tp ttp brnilai dn boleh dgunakan. msti adik suka sbb along dh study daaa apa yg along mampu yg adik suka.

hepi belated birthday adik..

teringat plak kt arwah abg CiM

hana hadi said...

hana suka bila dapat hadiah jenis mcm ni.. :)

ALoNa CintamaniszLite said...

tanda along sayang adik...ditnjukkan dgn luaran.
Kalo dalaman tu...mmg dh tentu along sayang kat adik...tp takut adik tak berapa nampak, hehe..

BUNDA a.k.a KN said...

bunda singgah pagi..

Kakzakie said...

Adik ni ligat juga oak dia KA, sebelum umi dia kata lagi ikhlas dia dah kata dulu....

my notes said...

along tetap beri hadiah walaupun lewat kerana ikhlas ... mmg baik hatinya

kay_are said...

bijak2..petah gak mulut adik tu cakap ye. =)

Deqla Manjew said...

hahaha.. pandai pun dia sudahkan ayat akhir tu... ;p

Deqla Manjew said...

hahaha.. pandai pun dia sudahkan ayat akhir tu... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...