Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 18, 2013

Jozan & Najwa Yang Diminati Adik

( N3 Sempena Birthday Adik Hari Ini Lagi )

Adik minat sungguh JOZAN tu
Specially ZIZAN RAZAK tu
Waktu Pertandingan Maharajalawak Mega dulu
Asyik2 ulang tengok persembahan JOHAN & ZIZAN tu
  ZIZAN pun lahir 15 APRIL juga tu .......
JOHAN dah sah2 dah ada anak bini
( Adik2, ni nak bagi tau ZIZANpun dah jumpa kekasih hati ! )
 

" Dengan usianya yang kini mencecah ke angkat 30 tahun rasanya sedang elok pelawak terkenal Malaysia, Zizan Razak menyatakan hasrat ingin berumah tangga dan mengakui hatinya sudah dimiliki.
Majlis hari jadi yang berlangsung semalam bersamaan dengan tanggal 15 April, Zizan Razak dan peminat, Zizan Twitter Family (ZTF) telah membuat majlis khas tersebut untuk Zizan.
Apabila ditanya mengenai status sebenar kekasihnya itu Zizan tidak mahu mengulas lanjut namun begitu hanya berkongsi bahawa wanita bertuah itu merupakan orang yang dekat dengannya dan bukan dikalangan artis.
Zizan turut memberitahu wanita ini masih baru lagi dikenalinya dan memberitahu ciri-ciri wanita idamannya ada pada wanita tersebut "


Tapi kalau bab penyanyi lagu2 pulak,  Adik paling suka
NAJWA LATIF ! 

So untuk Adik 
" CintaMukaBuku by Zizan & Najwa "


(N3 AUTO PUBLISH )

15 comments:

JunAina said...

Anak2 sekarang ni advance. Tapi Jozan tu memang best!

hana hadi said...

hepi bufday adik.. dah jumpa zizan depan mata ka? kalau belum.. bleh buat surprise kat dia.hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

sama jugak cam anak2 akak, zizan ngan johan tetap menjadi pilihan. tapi jep sepah pun ok gak

Papa Mifz said...

eh awek dia bukan artis ke...??

Raudzah Zahari said...

KA..bukan aje adik minat JOZAN..kita pun suka tau..he..he

ArELeEz said...

dua2 pun kiut! he3..

Nieyl said...

hihihi~same la minat gak ngan jozan ngan najwa.....

Nooriah Abdullah said...

kat rumah akak, akak yg suka sangat dgn Jozan anak2 tak pandang pun asyik dok tengok rancangan lain je sampai berebut remote haha

Cikda said...

happy birthday Adik... wahh.. samala la kita ..huhu.. cikda pun memang minat dengan Jozan n Najwa Latip..

calit sikit dik.. birthday ke barapa ni KA? mudah2an Adik cemerlang dalam setiap bidang yang adik ceburi dan berjaya dunia dan akhirat.. solat jgn lupa tau.. :)

Nastyna said...

Saya pun suka Zizan ni. Btw Happy Birthday adik ;)

CtAyue said...

anak sy pun suka johan dan zizan. kalau tgk maharajalawak dua org tu yg dia kenal pun..hehe..sy sendiri pun suka diorang tu.. :)

Deqla Manjew said...

sama la.. minat jozan gak dik.. tp najwa tu x la..hihi

Ena's Palace said...

minat zizan yer...auntie pun minat jugak...hehehe

Ira said...

minat ngan zizan ni.. aimy minat najwa latif jgk..

Fiza Rahman said...

Suka juga dgn zizan & najwa latif ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...