Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 25, 2013

Kisah Angah & C - CLOWN Nyer

Membelek2 apa yang Angah selalu cari di internet
Tentang K-pop tu sudah semestilah
Selain cari2 info untuk kerja sekolah dier
KA check2 lately dier selalu cari tentang C- Clown
Siap download pic2 C-CLOWN ni lagi 
Untuk mak orang yang buta K-pop macam KA ni
Haruslah tak tau dan tak kenal pun sama mereka ni
Kalau badut circus tu kenal lah jugak
So KA saje google2 tentang C-CLOWN ni
C-Clown (Korean: 씨클라운; short for Crown Clown) is a South Korean boy band under Yedang Entertainment. It is composed of six members: Rome, Si-woo, Ray, Kang Jun, T.K., and Maru.

Cari2 juga Music Vid On C-CLOWN
Hrm....OKlah not badlah For KA

Dan ini yang latest katanyer

Untuk Angah, cuma satu aje pesan Umi, Tak salah nak minat muzik2 K-pop begini
Asal saje tak berlebih2an
Sebab Angah selalu bagitau macam ini
Kalau study dier mesti nak dengar muzik sikit2 ni
Ok, Umi mengerti BUT
Angah kena terus kekalkan prestasi
Sebab Angah di kelas KRK sekarang ini
Kalau jatuh merundum siaplah nanti 
 NO MORE K-POP2 ni !
NO MORE OPPA2 Hokeyh.....

20 comments:

Fiza Rahman said...

Dgr nasihat umi tu angah ☺☺

Nurzakiah Hanum said...

singgah n layaaaaaaaaaan

nea lopah said...

Klik2 nuff!

Z ie said...

EMM suka berpada2 lah kan jangan suka giless. hehehe

Ati Masrif said...

samalah dgn anak dara kita farah
minat sama jek

tapi internet tak di benarkan selalu
sbb upsr tahun ni

Sue-Rya Qistina said...

hohoho..bahana kpop di kalangan remaja mmg kena kawal. susah jugak kan

MargeGoh said...

Nak salahkan Angah tak boleh juga....budak2 K-Pop ni memang cute2 & berbakat; disiplin antara faktor kejayaan mereka.
PS: Tapi tak pernahlah nak suka 'pretty boy look' ni; saya tengok yang 'macho look' ;p....hehehehh

Qhaifa Nur said...

memang kena pantau...
sekarang semua dihujung jari KA...

ejulz said...

xde menarik sgt pun kpop.. cuma diorg ni comel2 jer.. hehe.. gud luck study k dik..

wahida said...

takpe, janji study smart okey!!

Papa Mifz said...

guna internet cari info kerja sekolah...?? wah hebat budak2 skrg yer...

AyueJean AJ said...

Dengar tu Umi pesan....
No K-pop nanti...

Farah Waheda Wahid said...

once a while release stress and tension tak salah...tapi jangan sampai lagha kan KA?

*Bagus ada Umi yang sebegini, pantau dalam senyap...he he he...

Rai Ourkizuna said...

advance bebudak zaman skang.. takpe berhibur.. asalkan jgn abai pelajaran..

Cinta Misteri said...

wooohoo0...k-pop. tk lama lg ber giyomi plak

Nastyna said...

Takper la kan kalau boleh buat pembakar semangat dia, takder la bosan ngadap buku jer. And its good KA selalu pantau apa dia cari :D

hainom OKje said...

Tulah KA... sekarang ni risau bila tengok anak2. Banyak betul dugaan mereka, macam-macam ada ..

Mrs Velentine said...

dengar tue angah ummi dah bagi warning tue

Mrs Velentine said...

klik2 sini

Ema Blog said...

kadang-kadang mereja study sambil dgr muzik lebih cepat ingat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...