Tabung Masa Depan ...

Tuesday, April 02, 2013

Kisah Neelofa & Me Di Morocco

Ramai yang suka tengok gambar2 Neelofa sewaktu di Morocco baru ini.
Nampak cantik sangat bila dia bertudung kan. 
Yang ini Neelofa di MOROCCO CASABLANCA, MOROCCO

( Photos Ehsan Google )
Tapi yang ini sessi jalan2 KA di MOROCCON PAVILION, dimana ???
TAMAN BOTANI, PUTRAJAYA ,  MALAYSIA


 Siap ada model lagi ...He He He

LAGI CERITA & PIC2 DI TAMAN BOTANI PUTRAJAYA , NEXT COMING N3 YER..............

( N3 AUTO PUBLISH )

29 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik

ummuaidan said...

cantik lak nampak r/btk bangunan sini yer...

Kakzakie said...

Neelofa memang manis dan cantik..

♥ Wina ♥ said...

cantek neelofa nie..

teringin nk pegi putrajaya tu tp entah bile hahahh :)

ZazaMyMoon said...

fewiittt KA mcm Neelofa lah hehhehe

Umaira Umar said...

ade button LIKE tak? nak tekan LIKE!~

nea lopah said...

neelofa dah smpai morocco. Nealopah belum lagi..sob sob

Rinna said...

Org cantik kaan pakai apa pun cantik..

Ikhwan Suhaimi said...

Kecantikan nilopak sama dengan kecantikan background baru ni KA... nmpak lebih Classs !

atty's said...

cantik taman botani

zila norazila said...

model tudung pink tue cantik tau..pernah pergi tapi time tue akk x bawak kamera..so x der la gambar wt kenangan..

Nafisa81 said...

oh..kat putrajaya aje ke...cantik...macam bangunan lama lama kat obersee

Nieyl said...

HEHEHE~minat ngan Lofa nie..
sweet jer... :)

wantie said...

ecewah.. kekonon le tu.


BTW gambar dia cantikkan.betul betul mcm kat morocco. kalau la KA tak cakap. mati mati caya dah ni

Nooriah Abdullah said...

memang cantik Neelofa bertudung macam Arab pun ada gak kan comey sangat..

suri said...

Salam..
cek tk pernh pergi lagi hee..tu ker pic admin?

AyueJean AJ said...

Ingat pi Morocco dengan Neelofa tadi..
Kehkehkeh...

With Julia said...

KA...umi Qaiser xpernah pergi taman botani putrajaya...lama dh tau nnati kena pi nih cantik tmpt

Riedaffya ibrahim said...

cantik tempat dia KA

aTieYusof Family said...

Cantik Nelofah ni..
tang tahi lalat tu yg mahal..hehe:)

Tihara said...

ingat kan KA gi moroco dengan neelofa :)

Haryati Faizal said...

kalau dah cantik pakai apapun nampak cantik jugak kan...

Bitt (double IS) said...

nice!!

ALoNa CintamaniszLite said...

cantek neelofa ni.
tp takde la minat dia sebagai selebriti pun..huhu..

Tak sangka kat taman botani ada mcm ni ye..
tak penah masuk pun kalo ke putrajaya..

Mrs Velentine said...

wah MV suka model kat gambar bawah

LiYa HaNiF :: said...

mula2 liya ingatkan KA pergi moroco dengan neelofa hhihi

Nastyna said...

Cantik both models :D:D

Chic Na said...

patutla tajuk Neelofa & Me. dua2 cantik.. ;)

Fiza Rahman said...

Kat putrajaya jer ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...