Tabung Masa Depan ...

Friday, April 19, 2013

Lagu FT Menambah Sesak Di Dada Yang Sedia Hiba

Entahlah ... lagu ini sebenarnyer
Kena pulak dengan rasa dan jiwa KA waktu ini !
Kenapa ?????
( Ceritanyer nanti2 yer !)

Lagu Biar - Faizal Tahir

Biar lena berlabuh
Biar sakitnya sembuh
Biar menghapus semua rasa yang merapuh
Biar aku memberi
Biar senyum kembali
Biar ku sentuh jari jemari pejamkan mata

Korus:
Biar saja air mata menangis terus menangis
Biarkan lepas semua rasa perih perih yang manis
Biar saja air mata mengalir terus mengalir
Biar habis semua di bahuku

Jangan mahu sendiri jangan dibiar mati
Bawa ke mari hati ke sini pejamkan mata

[Ulang Korus]
Bagai mimpi terindah lepaskan dirimu dalam ku taman kamu
Biar ku memberi cinta yang kan membawamu ke syurga

[Ulang Korus]
Biar lena berlabuh
Biar sakitnya sembuh

( ALAMAK HIBANYER RASA NI !)

13 comments:

Chic Na said...

mcm lagu sedih je. ;)

Sheila Salim said...

assalamualaikum KA, janganlah bersedih hiba. setiap ujian yang datangnada hikmahhya. insyallah. lagu FT memang sedap kan. ada makna tersirat :D

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

mesti KA jiwang macam SK jugak, hahaha

Lelaki Ini said...

sorry kak,
tak suke lagu ni..
heheheh

Knor said...

ha ah jgn layan sgt lagu2 ni...KA

bertambah2 hiba jadinya nti

ummiross said...

KA..jangan bersedih ye, take care dear.

Raudzah Zahari said...

Wah KA..jiwang yea...anyway kita pun first time dengar lagu ni terus suka..mungkin suka dengan suara si faizal ni kot..and rasanya lagu ni similar to the other song .tak ingat tajuk...

Ira said...

KA.. please jangan nangis.. hehehe..

Haryati Faizal said...

KA tengah sedih ye...

Kella said...

pagi tadi baru dengar lagu ni kat hotfm.. =)

AyueJean AJ said...

Akak janganlah sedih....

Fiza Rahman said...

Sedih jer...napa kak?

Mrs Velentine said...

x pernah dengar lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...