Tabung Masa Depan ...

Wednesday, April 24, 2013

Layan Lagu Amy Search Sekejap

Maaf memang x dapat nak BW hari ini
Meeting habis almost 3.00 ptg tadi
Since bermula dari pagi dan break tengahari
Then gerak balik ke site office KA ni
Barulah dapat nak bernafas sikit2 kat sini
Nampak ramai pulak yang dah tinggalkan komen2 kat blog ni
Aduhai.... nanti2 pasti KA terjah kembali
Lambat sikit & harap2 mengerti
Apapun KA nak bagi tau ni
Kunjungan teman2 sangat2 KA hargai
Dan petang ni
Sambil duduk2 relaks lepaskan rindu pada kerusi & meja sendiri
Sambil KA dengar2 lagu lama Amy Search yang ini.......
Jom layan sekali !

 Aduhai nak santai sekejap sebelum habiskan sedikit kerja ni !
Da...........

14 comments:

Ati Masrif said...

salam KA,

kita pun bz gak hari ni..

lani baru smpr jln2 sikit :)

aTieYusof Family said...

Suka dengar lagu ni...
klu suara Amy search ni mmg tak ditelan zaman..:)

Lelaki Ini said...

wah, best jugak!

KY said...

lama juga tak dengar lagu ni..

ckLah @xiiinam said...

Sambil mengunyah kuih baulu celup kopi panas...syok kan! :)

Tihara said...

sekalai sekala layan lagu best jugak kan KA :)

Ummiarissa Mahdi said...

saya suka lagu mentari merah di ufuk timur....kenangan...

Bin Muhammad said...

Malam baru dapat singgah...layan lagu dan bershopping di nuff...hehe

Chic Na said...

layannnn.. ;)

Mizz Aiza said...

best lagu2 amy search. :D

mama aryan said...

saya buat2 bizi hari ni hehehe..xpe kalu KA bizi

Fiza Rahman said...

Tak boleh view...huhuhu...

Mrs Velentine said...

you tube takle bukk

Deqla Manjew said...

best lagu ni.. akak suka lagu2 lama ye? sama la kite..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...