Tabung Masa Depan ...

Sunday, April 14, 2013

Main Masak2 Ala Master Chef Celebriti Malaysia 2

Sapa suka main masak2 waktu kecik2 dulu
Angkat tangan cepat2, pasti ramai tu...
Tak kisahlah walhal hanya masak pasir dan masak batu
Yang pasti memang antara kenangan paling best waktu itu
Dalam hidup kitakan, tak gitu!

Dengar2 cerita, akan ada Master Chef Celebriti Malaysia Musim Ke 2
Yang akan bersiaran tak lama lagi di Astro Ria
Celebriti2 yang join pun boleh tahan juga
Pasti antara yang ditunggu pasangan Zain Saidin & Che Ta
Tak lupa yang katanyer ada krisis Norish Karman & Kechana !

Sementara tunggu Episod2 itu ke udara
Jom kita main masak2 ala Master Chef Celeberiti juga
Masak Kailan Ikan Masin by Chef En Hubby KA
Dan 2 lagi menu by Chef Celebriti KA
Ikan siakap goreng berlada & Sup ekor juga

Sila2 jamu mata !...... He He He


( Maaf x dpt nak BW sehari dua ni, Tenet slow giler, nanti2 KA terjah semula yer , tq sudi berkunjung terus ke laman KA ! )

27 comments:

miz ruha said...

wah!! sedapnya tengok lauk2 tu...

Nastyna said...

Ala kailan ikan masin... kecur liur. Saya dlam mission mencari ikan masin sebba terliur dengan menu ni dah berbulan.

lelamaisara said...

Saya saya saya..nampak tak sya angkat tangan ni.hehhehehe

MargeGoh said...

Ummph sedapnya! (telan air liur kejap)......KA ni mesti jaguh memasak ya.

LYAfrina said...

yummmm.. sedapnyer

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waaa main masak ala2 celebriti gitu mesti sedap ni...

MaMa Rey said...

nyam..nyam..
masak-memasak ala Chef celebriti KA dn hubby ya..:)

nak tengok pasanagn sensai zain saidin dan che ta tu memasak..

BUNDA a.k.a KN said...

antara ketiga2,kailan ikan masin menawan selera..

Chic Na said...

seronoknya main masak2. ;)

Nooriah Abdullah said...

wah sedap nampak hari ni menu KA kailan ikan masin menarikss ni di ratah..

MystoryPic said...

emmmm menyelerakan....
Untung KA ada en hubby rajin ke dapur

KY said...

alaa...yg atas tu KY suka lah....

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

sedapnya... tiba2 lapar...huhu

Pykaa Pdott said...

Wahh sedapnye akak .

hana hadi said...

main masak2 betul terus... hehe

nea lopah said...

amboi KA..sedap2 belaka ni.

ANIM said...

masak sendiri...boleh mnambah nasi

ieja amieja said...

wah ! setanding masakan chef selebriti kita jgk..huhu..tunggu jg rancangan tu ke udara..x sabar nink tgk,,

Ema Blog said...

wah..best-best,,

With Julia said...

Sedappppp ye lah kailan ikan masinnn haishhhh....terliur dibuat ye :)

ALoNa CintamaniszLite said...

Naper nk tgk sgt drama antara rcw & zs tu ye? Huhu..ramai sgt highlight dorg. Sy lbh suka nk tgk tok nil & aksi dia di dapur..huhu.

Haryati Faizal said...

terbaik la KA!

Mrs Velentine said...

wah2 sedap tu kak

Mrs Velentine said...

done hi shop

Fiza Rahman said...

Tak dpt nak tgk MCCM, nan ado astronya.

Sedapnya...lapar perut.

hainom OKje said...

Hubby pun rajin masak yeh! Untungnya...

n O e s u h a i m i said...

masa kecik x main masak2...main tembak2 jer yg byk nya... :)..mmg tertungu2 masterchef ni...bes la masak sama2 ngan hubby :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...