Tabung Masa Depan ...

Monday, April 01, 2013

Misi Menjejak Belon Udara Panas Bila Kesiangan

APA ITU BELON UDARA PANAS.... 
Belon udara panas ialah belon besar yang diisi dengan udara atau gas panas yang lebih ringan daripada udara untuk dinaikkan dan diapungkan di udara.
Belon udara panas biasanya ada bakul besar untuk membawa penumpang dan sebagainya.


Yang ini misi menjejak Belon Udara Panas Di Putrajaya Baru2 Ini

Misi sepatutnyer bermula seawal pagi
Tapi akibat ada yang kesiangan lagi
Ni jelah hasil2 misi
Apapun
Dah kira "Mission Incomplish" Ker Ni .....He He He


Gambar2 dulu sebelum misi mencari tempat makan2 untuk ler breakfast pulak..
 
 Apahal Adik duk muka masam aje tu ??????

20 comments:

Farah Waheda Wahid said...

bila tengok belon udara panas ni...mesti teringat cerita cartoon masa kecik2 dulu...

AyueJean AJ said...

AJ teringin nak naik belon udara panas ni..
Tapi takut..
Bukan sebab gayat..
Tapi terpengaruh tengok video diorang share kat youtube aritu...

Bin Muhammad said...

Hari sabtu ke Putrajaya, melawat adik ipar di wad Hospital Putrajaya...Malangnya hari hujan, dekat nak balik, dlm pukul 6.30 ptg barulah nampak beberapa belon naik...
Tgok dari jauh dlm perjalannan jer lor

Lelaki Ini said...

wah, seronokya!

Chic Na said...

okla tu. at least dpt tgk. ;)

ieda immi said...

ok ape kak ... dpt juga kan .. ;)

faraherda.razalan said...

Bt thn yg ke bape ntah...sy terlps g event belon udara panas ni....

Tihara said...

best jugak..dulu teringin nak naik ni tapi rasa cam takut meletop..sama juga dengan naik flite..last2 kena naik jugaks :)

Mrs Velentine said...

Kak KA pergi yea...best nya..

Mrs Velentine said...

klik2 sini

Mrs Velentine said...

klik2 sini

ANIM said...

tertarik dengan perkataan "kesiangan" tu..selalunya, kami ni keturunan jawa yg guna utk "lewat bangun pagi".

suri said...

tak pergi jarak dekat ker?

aizamia3 said...

eeemmm... tak terpergi sudahnya.. :(

hainom OKje said...

Tak dapat pegi....memang betul betul terlupa!

ummiross said...

Ummi tak sempat pegi hari tu, harap tahun akan datang ada kelapangan..

nea lopah said...

saya teringin nk pegi, tapi tok laki keje. huhuhu

Haryati Faizal said...

tengok dr jauh je ye...

mama aryan said...

Seronoknya...saya tak penah pg tgk lg

Fiza Rahman said...

Saya pernah gi skali. Ramai betul orang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...