Tabung Masa Depan ...

Sunday, April 28, 2013

Mood Serba Tak Kena Hari Ini

Maaflah sehari, dan dua tiga hari ni, x dapat nak menjejak kembali
Dan N3 pun semua auto publish N3 je ni
Minggu lepas 2 - 3 hari dah sibuk dengan meeting & meeting lagi
Rasa cam nak pecah kepala KA memikir ni
Ada komen2 yang dah KA publishkan juga kat sini 
Mana2 yang KA simpan lagi komen2 tu untuk KA balas jejak nanti2
Weekend pulak berukband slow sampai KA sendiri makan hati
Aduhai... In Shaa Allah KA usahakan untuk terjah kembali
& TQ semua tetap sudi singgah ke sini !


( Susah hati memikirkan " Resignation, Termination, Sealed, MBO & Isu VSS "
ni  !  Sapa2 ada kerja kosong ?????
Doakan KA yer... moga semuanyer baik2 aje !  Meeting lagi ker esok ni ???) 

21 comments:

Mizz Aiza said...

aiza doakan semoga KA ok.. jangan stress sangat ya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH..aminn.

Aishah Jahirah said...

company offer VSS ke...banyak compny ofer VSS skang...hurm ekonomi kita tak stabil ke ye...apapun moga semuanya baik2...

MystoryPic said...

Insyaallah.... moga ada rezeki dan ada jalan yang terbaik untuk KA...

Si Matatajam said...

Awat plak ni KA..ada masalah keja ka?

Nastyna said...

KA jangan stress stress ok, Insya Allah.. all be well :D hugs.

inche hlovate said...

nak resign ke?

shafiq said...

takpe2 , ambik itkibar dari ayat 286 surah al-baqarah

"dan Allah tidak membebankan seseorang itu selain dari kemampuan dia, ... "

dan janganlah stres2 , :D

Mieya Atiera said...

Sama lah dengan Mieya. Busy dengn meeting, line broadband problem. tak sempat nak balas jejak. Haru betul !

||aLeaSaRa|| said...

wah ni mmg betul2 bz ye he3...saya pun br sempat nk terjah kwn2 blog adeihhh...smga Allah permudahkan ursn sis in shaa allah amin.

CeqGu said...

cikgu doakan yang terbaik untuk KA..semoga dipermudahkan segalanya aminn

Ummi Iman said...

Moga ada rezeki yang lebih baik lps ni.

Chic Na said...

take it easy kak.. hope semua baik2 je.

klik GSC.

With Julia said...

Hahhaha keje kosong eh KA? Keje yg ju ada nih pun x terbuat hehhehe....sama lah KA bila bosan bukak blog komen kawan2 baru release sikit hehhe

nea lopah said...

ingat kan KA bz berkempen, hehehehe

Bin Muhammad said...

Bukan senang utk mendapat kerja sekarang ni, kalau ada pun macam xberbaloi pula. Sabarlah...Semoga segala urusan di permudahkan Alllah.

Haryati Faizal said...

semoga dipermudahkan urusan KA

Raudzah Zahari said...

Not to worry so much k, KA...In Shaa ALLAH rezeki ada dimana-mana..doa banyak-banyak k...

mama aryan said...

insha Allah KA...moga segala urusan KA akan dipermudahkan hendaknya

wantie said...

sabar k KA. tak pe setiap masalah ada penyelesaiannya..

Fiza Rahman said...

Tak per kak. Take your time. In shaa allah...ada rezeki di mana2 tu. Nak try kat tempat saya tak ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...