Tabung Masa Depan ...

Friday, April 26, 2013

Perkongsian Jumaat Ini

Sangat2 bersetuju KA dengan quote yang ini !

( DARI FB )
Sama2lah kita memperbaiki diri !

( N3 AUTO PUBLISH - Part 2 Management Meeting Lagi Pagi Ni ! )

19 comments:

NinaAz said...

Srmoga kita xtergolong dlm org yg suka mengaibkan org lain

Sue-Rya Qistina said...

setuju jugak!
salam Jumaat KA :)

ummiross said...

Setuju sangat2 KA dengan kata2 diatas. Tiap orang pun ada aibnya sendiri walaupun kecil, tapi syukur Allah tutup aib kita, jadi siapalah kita nak buka aib orang pula kan KA.

Ratu Hatiku said...

Salam jumaat KA.. :D

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah
selamat pagi

QueeN TerataI said...

sama2 muhasabah diri & perbaiki diri kita.. dlm diri setiap org tu mmg ada baik & buruknya..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, thanks for sharing. insyallah akan mark dalam kepala :)

Ibu Amirul said...

sharing is caring
Tq

izan mama mia said...

saya pun setuju sbb bila kita ttp aib org,..Allah ttp aib kita

azievee said...

Betoi...Nice sharing...

Ibu Lala said...

best lah perkongsian KA ni. mohon share ye.

hajar said...

sgt setuju....

Mrs Velentine said...

setuju sangat kak

Haryati Faizal said...

betul tu KA, setuju sgt...wpun kita tak suke ngan org tu tp jan sampai buat camtu...

Chic Na said...

setuju! salam jumaat kak.

astro!

MargeGoh said...

Terima kasih kerana mengingatkan. Ya kita manusia memang sering alpa jadi perlu ingat mengingati.

nea lopah said...

setuju tu KA

mama aryan said...

betul tu KA...

Fiza Rahman said...

Peringatan buat diri sendiri juga. Thanks kak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...