Tabung Masa Depan ...

Tuesday, April 23, 2013

Petua Kupas Telur Dengan Mudah

Antara kerja yang paling malas KA nak buat
SO, nak share petua mudah ni
Memang mudah & boleh dipraktikkan
Tak faham bahasa dier, buat2 faham sudahlah yer !
He He He


( N3 AUTO PUBLISH - 
Ada Apppointment pagi ini !)

31 comments:

NinaAz said...

Nina pun malas nk kupas telur. Hehe

Nurzakiah Hanum said...

great

hainom OKje said...

boleh cuba lepas nilah KA...hehe...
telur dia putihkan... telur itik ke tu!

KY said...

ooo...mcm tu pulak..

ummuaidan said...

wah...mudahnya..blh cuba nie...:)

QueeN TerataI said...

ala.. x boleh buka video la... ;)

SYANI said...

Boleh cuba teknik ni nanti.. Tapi pressure air tu kena kuat la kot ye..

Khai♥Rin : anies said...

ada je idea org jepun ni...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam KA...mudahnyaaa!kita yg trkial2 nak kopek telur...:D

Cikda said...

salam KA..

huwa... tgk utube ni buat cikda terkantoi dgn bos cikda.. dia masuk time cikda buka utube ni.. haru haru... pastu dia kata cikda buka link lain yg sensor2 tu.. wakakakka..

JunAina said...

Kita tak dpt tengok.

Kakzakie said...

Ohoho... jgn sampai air paip tu terpancut ke muka kita sudah kan:)

Cho Zila said...

tolonglah alihkan bahasa!!! ha. ... ha...

Nafisa81 said...

anak koi umo 4 tahun boleh makan telur rebus 6 bijik sekali hadap...kalah maknya nak kupas kulit

eima said...

aku tak suka kupas telur ... kupas bwg pun tak suka ..hihi

eima said...

aku tak suka kupas telur ... kupas bwg pun tak suka ..hihi

inche hlovate said...

HAHA SENANG GILA

wahida said...

ala, tak leh tgk...opis block...huhu...

mama aryan said...

bagus juga nih..

LYAfrina said...

hehe..samalah..paling geram bila kupas, kulit tu bterabur

n O e s u h a i m i said...

bagus gak idea ni..klu utk kenduri kawin...jenuh berdiri kt sinki...

Cik Tia said...

hahaa! niceeeee .. nak cuba lah nanti. hehee

Haryati Faizal said...

alamak...tak bley tengok la KA

nea lopah said...

tq share KA!

Bin Muhammad said...

Kalau setakat sebijik xperlu le kot, tapi kalau banyak, kaedah ni memang sesuai :)

Fiza Rahman said...

Alaaaa...YT dah kena blocked.

Mrs Velentine said...

pernah tengok video ni

Rinna said...

Senang sesagt..nengoknyaa..

Lynn Munir said...

Orang kata kalau telor muda memang susah nak dikopek. Kiranya telur tu belum sampai tempoh matang untuk ditelorkan tapi kerana ada kemudahan injection tu yang buat telur keluar sebelum sampai masanya. Oramg kata :-)

Raudzah Zahari said...

Amazing...senang kerja..tak payah nak susah-susahkan diri kan KA

Nastyna said...

Kat tv hari tu dorang tunjuk tips kupas telur lebi kurang macam dalam video ni, tapi tiup pakai mulut. Saya belum pernah cuba lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...