Tabung Masa Depan ...

Monday, April 22, 2013

Review : Kah Bee Textile Nilai

Faham2 ajelah sekarang kan musim2 raya
1 musim pilihanraya, 2 musim raya puasa kita
Yang satu dah dekat sangat tarikhnyer
Yang kedua tu, pejam celik pejam celik sampailah masanyer
So, antara persiapan untuk menghadapi raya puasa
Pastilah kena membeli pakaian2 yang baru juga tak satu dua.
Dan memang kena terjahlah ke NILAI 3
Orang sibuk penamaan calon, kita sibuk bershopping pula 
  Betul tak Kak Ton yang comey & jelita !
 
Kat sini memang banyaklah kedai2 kain ni  & macam2 ada
Yang penting kena pandai pilih takut terkena
Mari2 sini KA nak cerita
Kedai kain yang satu ini, memang KA dah cuba
Harga dier memang terbaiklah antara semua2 kedai yang ada
Bayangkan kat sini harga2 nyer lebih murah & berpatutan giler
Dibandingkan kedai2 bersebelahan
Tauke dier pun cukup ramah dan boleh berkira tentang harga2 
Contoh : kedai sebelah RM 68 - 70, Kedai ini RM 55 aje !
Yang lain2 kain , siap boleh bagi harga terbaik lagi tauke dier ....






Antara Hasil2 Belian
TEMA KELABU TAHUN NI YER ....
  ALAMAT KEDAI NI :
KAH BEE TEXTILE SDN BHD
No. 55 - 58, Jalan Nilai Suare 2
Nilai Square Commercial Centre
Putra Nilai
71800 Nilai 
Negeri Sembilan, Malaysia
Tel :  606 - 850 1035 / 850 1045

Bukan dapat apapun promosi ni, cuma sekadar berkongsi 
Supaya tidak ada rakan2 yang tertipu dengan harga2 promosi
Sedangkan sebenarnyer kat sini 
Harga2nyer lebih murah dan resonable sangat2 ni !
Memang berniat nak pergi lagi
Kedai Kain Kak Bee Oppss.... KAH BEE !
( N3 AUTO PUBLISH )

30 comments:

are_lin@yu said...

wahh bez ni..blh g nanti ;-)

Nurzakiah Hanum said...

best2

Nieyl said...

WOW!byk nyer...
nieyl pun mmg kerap shopping kain kat sini... :) langsir2 semua tempah sini.. :)

Kella said...

bagus akak buat entri gini..
senang kita kalo nak g sana terus cari kedai yang rekomen ni je kan..
maklumla orang yg takda pengalaman.. mesti tak tahu nk cari kdai mana..
tq... =)

ALoNa CintamaniszLite said...

sy penah sampai nilai 3...tp tak penah singgah langsung kat tempat perniagaan ni, uwaa....

Lelaki Ini said...

ibu sy suka sgt soping kat nilai..
bawak seribu balik tinggal 50...

wantie said...

hamboi.. bertema kelabu yer tahun ni.

nak tema apa la pulak T tahun ni.

kalau dah beza sampai mcm tu punya banyak. haruslah di terjah. tapi T jauh la pulak nak terjah.

Haryati Faizal said...

bley rambang mata tgk byk sgt kain ela ni...

intanfirdaus247 said...

hai kak KA…selamat tgh ari..wah syok kan kalau shopping..shopping n cam terapi an kak..kak KA mkn per lunch..maaf tau intan lambat giler terjah akak

MaMa Rey said...

kira murah jg harganya tu..tengok dlm pic tu punkain cantik2 jg

❤Kamsiah❤ said...

tentu rambang mata nak pilih hehe

Shaiful Zaidi said...

salam...awalnya shopping kain raya..

Khai♥Rin : anies said...

da laam x ke sini...

JunAina said...

Aina kalau beli kain suka gi Jalan TAR je tapi sesekali gi Nilai tu memang RABAK poket!

nuyui a.k.a miss YUI said...

hrga ok kualiti ok bguslah kan..

NinaAz said...

Rm55 kira ok la kannnnn

Nurul Ain Zulkarnaind said...

best tu shopping

Cik Arina said...

wah bestnya KA , geram tengok baju2 ni , lgi kalo ad sell auwww =D jom join sama kontes HH =) http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/04/kontest-panduan-blogger-jawab-3-soalan.html

Riedaffya ibrahim said...

banyak borong kain ye KA

nea lopah said...

mak aiii sakan yer KA ber soping.

Raudzah Zahari said...

Wah KA..awalnya shopping raya...tapi bagus jugakkan so at least tak rushing...And siap buat promosi lagi..untung kedai Kah Bee ni kan..promosi free..

Farah Waheda Wahid said...

shopping jangan tak shopping...memang yer pun pejam celik pejam celik, kejap jer, tup2 dah raya kan KA? ^_^

Kakzakie said...

Kakak balik kampung di Pontian minggu lepas beli juga kain dah potong pun tinggal jahit semuanya. Harap siap sebelum puasa , senang.

Ibu Lala said...

tak pernah sampai pun nilai 3 ni. murah sgt ke kain kain kat sini. lgpun rsnye thn ni x buat baju kut. sbb dah byk tempah bj sempena kenduri kawin.

Ratu Hatiku said...

byknya kain....cantik2.. Leh la sggh nnt. Tq share ya KA

lizz said...

waa...bestnyer pegi nilai 3...rambang mater tengok kainkan..

hainom OKje said...

Nak membeli kain untuk Raya ni KA kadang tu kena ada mood....bagi Okjelah....tak taulah bila nak datang mood ni hehe..
boleh try gi kedai ni nanti!

mama aryan said...

dah lama tak jejak kaki kat sini

Fiza Rahman said...

Rambang mata nak memilih kain.

Mrs Velentine said...

dulu selalu jalan2 kat nilai..masa nak balik sabah skg..dah takde dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...