Tabung Masa Depan ...

Friday, April 26, 2013

Review : Softener Jenama Softlan

Fungsi Pelembut (Softener)

Berfungsi untuk melembutkan kembali serat-serat benang pakaian agar tidak terasa kaku, kesat atau kasar setelah kering. Ini terutama dipakai untuk jenis pakaian bayi, pakaian-pakaian dalam dan sebagainya. Pelembut dapat dipakai untuk semua jenis warna pakaian. 
Selain itu ia juga akan memudahkan proses "mengiron" pakaian itu nanti !

Uols pakai softener tak ?
KA sudah semestinyer
For KA selain dari perkara2 yang tertulis di atas
Penggunaan Softener juga membuatkan pakaian kita berbau harum & lebih segar
Dan paling penting
Memudahkan kerja2 ironing by tukang iron kat rumah KA ni....... ANGAH ( He He He Sian kat dier kdg2 ! )
Ok, banyak jenama yang KA dah cuba
Dan ini antara yang terbaik

JENAMA : SOFTLAN ( Ada beberapa jenis haruman )
KA prefer haruman lavender
Paling best, kini ada pek istimewa isian semula dengan harga yang lebih murah
Caranyer mudah saja

BELI PEK YANG INI
LIHAT DI BELAKANG PEK 
GUNTING, DAN TUANGKAN DALAM BEKAS BOTOL SOFTLAN 2 LITER YANG TERPAKAI
ISIKAN AIR HINGGA HAMPIR PENUH BOTOL, GONCANG2KAN ... DAH SIAP !
 
Dengan cara ini tiada pembaziran pembelian botol2 plastik ini
Kerana ia boleh diguna pakai semula
Harga pun sangat2 berpatutan
HARGA SOFTLAN : 2 LITER (DALAM BOTOL)  :  RM 6.XX
HARGA PACK ISIAN SEMULA UNTUK 2 L :  RM 4.XX
Dapat berjimat lagi kan !
Cubalah ...........

( N3 AUTO PUBLISH NI )

21 comments:

SYANI said...

Saya pakai Top daily Fresh @ Comfort Ultra.

hajar said...

haruslah kena pakai KA... kalau x... hurmmmm...

Nurzakiah Hanum said...

great one

Tihara said...

saya pun ske softlan KA sebab jenama lain bau tengik, last2 saya guna softlan semula :)

Mrs Velentine said...

MV pun guna soflan juga...

Kakizan Omar said...

En. Softlan kena bagi discount rate kat KA nie... :D

Sue-Rya Qistina said...

mmg jimat. since dah ada anak kecik ni, jarang pakai softener. takut kulit anak2 alergik pulak

Ibu Lala said...

saya pun suka bau ni...wangi kan...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Jimat akak yea.. beli pek isian semula..

Cikda said...

yes KA.. saya juga gunakan produk yg sama.. calit sket.. :)

Nastyna said...

Saya pun suka yg lavender, and mmg seboleh mungkin beli refill pack ni.

Cho Zila said...

memang pakai cam gini... baruler jimat....

Haryati Faizal said...

yati suke softlan yg kaler pink...

Jemarisuri said...

guna benda mmg wangi cuma kalau msk trus dlm washing mesin dia ada cam lekat2 kt baju..tu js jarang guna...hihi

ALoNa CintamaniszLite said...

sy guna yg ni ler, KA skang ni..
Tp kaler pink tu..hehe.

Chic Na said...

mama cikna guna daia kot. hihi..

hotlink!

izzah said...

memang untung berbaloi2..cuma sy memang xpndai nk guna...beli aritu bukan makin jimat, tapi makin parah je belanja...hehe....

wantie said...

tak guna soflan le KA. guna jenama lain. hehehehe...

ala jenama yang gosok gosok baju pun boleh keluar wangi tu. Amirul suka benor yang tu... ( saja la nak recall memory KA)...

Lynn Munir said...

Saya memang peminat Softlan. Wangiiiiii....you.

nea lopah said...

sgt2 berbaloi

Fiza Rahman said...

Pakai softlan juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...