Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 04, 2013

Sebelum Tirai Senja Berlabuh

Di suatu senja di musim yang lalu ......
( SIAPA INGAT BAIT LAGU SIAPA NI ??? )

Petang tadi terpaksa out cepat sikit
Sebab mengambil Angah yang baru balik dari bercamping
Dan hujung2 petang tadi sebelum tirai senja berlabuh
Dan sementara menanti waktu maghrib menjelma
Gagah2kan juga balas jejak kawan2 yang berkunjung tiba
Di beranda depan rumah santai duduk di sofa
Menerjah satu2 laman teman2 tercinta
DAN...
Senja pun berlabuh juga akhirnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........

 Abaikan gambar waktu senja ni, yang agak kabur2 tu yer  !!!
&
Jangan lupa beramal malam ni  hokeyh!

16 comments:

Chic Na said...

selamat malam kak. ;)

ALoNa CintamaniszLite said...

sy terlupa hari ni hari khamis. Lupa nk baca yaasin lepas maghrib td..mm. InsyaAllah, isyak masih ada..

Bin Muhammad said...

Memang terasa sungguh..senja nak malam...Blog ni terasa gelap, kenapa ye...hehe Template bertukar rupanya. Rama2 pun spt menghilang jer...

Nastyna said...

Santai balas jejak di beranda rumah sambil minum kopi berpisang goreng. Nak tmabah kopi? JJ buatkan ;)

Kakcik said...

Widuriiiiiii.... :)

eita said...

broery marantika kot...



dah senja2 tu jangan duk kat luar..masuk..masuk

nur said...

RAJINNYA..
SEDAP LAGU TU..

nur dari ALL IN ONE

ummiross said...

KA..ummi suka sangat lagu tu, nostalgia betul.

Nieyl said...

hihihi~selamat beramal...:)

adyna said...

Salam Jumaat ka....

;) semoga ceria selalu

faraherda.razalan said...

Eh, pic tu sy imagine mcm ade byk je nyamuk. hahahahaha!

n O e s u h a i m i said...

lagu broery...layan je lagu tu...selamat beramal..

JunAina said...

Lagu peberet akak tuh.

Bestkan ngadap laptop kat beranda ada pokok bunga,nyaman je mesti banyak idea nak dilontarkan.

hainom OKje said...

Wah seronoknya Ka bw sambil bersantai depan rumah!

mama aryan said...

bestnya petang2 duduk diberanda rumah..teringat kg lak

Mrs Velentine said...

sempat lgi online..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...