Tabung Masa Depan ...

Friday, April 05, 2013

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

KA sebenarnyer, mood nak join2 segmen ni memang ke laut sangat2. 
Tapi pagi Jumaat ini macam ada rasa2 nak join pulak. 
Sebab pagi2 dah dapat invitation dari tuan punya blog.  
Oklah, join sama2 memeriahkan tanda sokongan. 
Tak rugi apa pun kan !

Syarat - syarat  : (Copy Paste Dari N3 tuan tanah)

1) Seorang blogger (tak hensem tak apa, cantik perlu! Haha)
2) Follow blog LELAKI INI (Wajib!)
3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

http://lelakiini89.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

4) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini

Senang bukan? Tarikh tutup 12 April 2012. 
So, korang ada seminggu untuk buat entri. 
Tapi, 15 blogger terawal yang join, TUAN TANAH akan buat Blog Review untuk korang. 30 blogger terawal akan dapat masuk bloglist. Kalau ada lebih orang join, TUAN TANAH akan buat satu entri khas letak link korang semua. 
 
Apalagi, jomlah  join sama2 yer !

20 comments:

Ibu Amirul said...

Dah join segmen ni
Selamat bersegmen KA

Lelaki Ini said...

thanks kak.
nanti jenguk2 lah ke blog tengok akak punya nama. hehehe

n O e s u h a i m i said...

gud luck KA..

nea lopah said...

Wow! menarik ni KA...
KA tak payah bersegmen dh fofular.

hainom OKje said...

Gud Luck KA...

Bin Muhammad said...

Semangat memberi sokongan itu penting...Selamat bersegmen! Good Luck KA.

Fiza Rahman said...

Selamat bersegmen kak.

wantie said...

ok. biar sabtu ngan ahad di penuhi dengan entry GA dan segmen. hahaha...

kalau sempat nak join ni KA.

mama aryan said...

selamat bersegmen KA

Nao Mei said...

singgah malam :)

Pwincess sarah said...

singgah sini dari segmen yg sama..

selamat bersegmen. ^_^

http://budakmanja94.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Cik Zaitul said...

selamat bersegmen ka !

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen ....
Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen ....
Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Panggil Aku Han said...

Singgah dari segmen :D

deno said...

datang dari segmen LELAKI INI :)

www.dayangdneo.blogspot.com

ANNA MARIANA said...

good luck ^__^

Mrs Velentine said...

good luck kak

Che Siti Maryam said...

salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

M Hakim Faiz said...

Salam knal dr segmen ini .. lmbt skit

Done follow blog , visit back

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini/http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...