Tabung Masa Depan ...

Tuesday, April 23, 2013

Suka Cara Abby & Memey Ni

Terbaca di MURAI.COM Tadi
Kisah Abby & Memey
Sukanyer tengok keakraban sebegini
Even pernah ada cerita2 yang tak sedap didengar sebelum ini
Namun semua sejarah lalu telahpun ditolak ketepi
Yang penting sama2 menyokong anak2 sesama sendiri
Dengan berbaju merah lagi
Alhamdulillah, sejuk tengok pic2 ini...
 ( KATANYER WAKTU ACARA SUKAN DI SEKOLAH SALAH SEORANG ANAK MEREKA )
  Khabarnyer lagi, Memey belajar bertudung dari Abby
Mudahan2 akal terus kekal begini ye hendaknyer Memey !

( N3 AUTO PUBLISH )

31 comments:

Shaiful Zaidi said...

Alhamdulillah...

izan mama mia said...

baguslah kalau bertudung

zulaikha megat said...

buang yang keruh..amik yang jernih kan KA

Lelaki Ini said...

bagusnya diorang!

Cinta Misteri said...

tahniah pd norman kerananberjaya menyatukan mereka. moga jd tauladan pd yg lain...

Pykaa Pdott said...

Mereka dah berdamai . Alhamdulilahh . :)

eita said...

comel sungguh baby dia tu kan

mummY daniSha said...

memey dah bertudung ke?alhamdulillah

Bin Muhammad said...

Benarlah...kemaafan itu dendam yg terindah. Semoga mereka kekal bahagia.

Chekgu Azrine said...

Wahhh.. Bagusnya derang ni..

ANIM said...

baguslah..perkembangan sihat untuk anak2 mereka..

Nurfara Hani said...

alhamdulillah.. bagus mereka begini kan.

Lynn Munir said...

Alhamdulilah, biduk berlalu kiambang bertaut kiranya.

Nastyna said...

Both lawa. :D:D

Malay-Kadazan girl said...

Saya belum lagi sempat nak mengikuti perkembangan celebrity di tanahair. Dapatlah tahu serba sedikit bila singgah sini.

paridah said...

harmoninya kehidupan ini tanpa sengketa yer KA...

SarahSyafiq said...

bagus la mcm ni.dah takde cakap2 belakang tak best dgr :)

ANNA MARIANA said...

alhamdulillah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus mcm ni..

Ietams said...

cantik memey n abby..
sweet je nampak

Sue-Rya Qistina said...

baguslah kalau mereka dah berbaik :)

Dylla Abas said...

alhamdulillah :)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah baguslah mereka dah berbaik

ummiross said...

Comelnya bertudung. Alhamdulillah, moga berkatnya sampai kepada anak2 juga.

are_lin@yu said...

alhamdulillah ;-)

izan mama mia said...

baguslah..perubahan yg baik

Daddy Ziyyad said...

elok bermadu mereka ni :)

sudipVSsenduk said...

Alhamdulillah. Setiap kejadian ada hikmah yg Allah sembunyikan.

ieda immi said...

aminnn ....
kalau norman x boleh nak ajak memey bertudung , siapa sangka bekas isteri suaminya yg ajarkan ..
wahh terbaik kann
kuasa allah mengatasi segalanya .. aminnn ;)

Chic Na said...

wahh.. kan bagus mcm ni. suka tengok. ;)

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah dah bertudung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...