Tabung Masa Depan ...

Thursday, April 04, 2013

Terbaru Tentang Camelia

Lama tak dengar cerita tentang Camelia ni.  
Sejak mendirikan rumah tangga untuk kali kedua beliau terus senyap dan katanyer ingin menumpukan sepenuh masa kepada rumahtangga dan melupakan terus dunia seni nyanyian ni.  

Yang ini waktu majlis cukur jambul sempena kelahiran anak Camelia ni dulu!


Tapi rindu juga nak tau cerita terbaru beliau.  
Hinggalah KA terbaca berita ini.


  Sewaktu menghadiri majlis resepsi perkawinan salah seorang ahli keluarganya di Kuching, Sarawak baru-baru ini, 
Camelia telah membuat kemunculan istimewa bersama cahaya mata tersayang, Aisha.
  Ternyata Camelia sekarang semakin cantik dan tetap sopan. Tak sia-sialah dia menjadi suri rumah sepenuh masa. Lebih menyejukkan mata dan hati, apabila melihat wajah Aisha yang sangat comel dan putih gebu seperti ibunya juga. Memang comel sungguh ler !
Pandai juga Aisha bergaya. Persis ibunya yang pernah suatu ketika dahulu ke hulu ke hilir seantero dunia mengikuti pelbagai acara fesyen dan hiburan.yang kini bahagia dengan cara hidup yang dipilihnya.
 Bukan selama-lamanya seseorang itu akan berada di atas pentas. Hanya tunggu dan ketikanya saja. Betul tak Camelia?

Sama2 kita doakan yang baik2 aje yer...

KREDIT MURAI.COM 

( N3 PUBLISH - Rushing nak pick up ANGAH yang baru balik dari CAMPING )

36 comments:

nea lopah said...

sweetnya....

Mooniqueen said...

Dia dah kawin ae?
Tak tau pun..
Ketinggalan je MQ ni..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA. cantik dan sopan sangat Camelia ni. sheila suka dia. heeee

AyueJean AJ said...

Semakin ayu dia ni...

Farah Waheda Wahid said...

wah tetap maintain camelia...dia ni memang one of my fave dulu ni kak..ha ah ek...x perasan pulak dia dah lama menyepi dan menghilang...

❤Kamsiah❤ said...

lama sungguh tak tgk Camelia ni..

CikLily Putih said...

cantiknya camelia ni... still cam tu Gak la

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

dah lama gak camelia ni menyepikan diri.. suka lagu lama beliau..rindu padanya...

tenku butang said...

cumeynyaaaa.. anak n mak sama jea cumey lawa.. x tahu pun camelia kawen kali kedua.. dulu ingatkan camelia xnk kawen dh..

wantie said...

memang comel. nama pun sedap. Aisha..

lizz said...

cantiknyer camelia...sama mcm dulu jugakkan...

Fiza Rahman said...

Owh...tak tau plak dia dah kawin. Comel anak dia.

m.u.l.a.n said...

comel anak camelia..

Aimaniman Ezaiza said...

Yupp aura dia tetap kekal walaupun tak aktif dalam bidang seni lagi, .. melihat anak membesar di depan mata lagi memberi kepuasan kan.. pilihan tepat oleh camelia..

Ira said...

selamat petang KA..
x dpt nk baca, tgk gmbr je..
Cantik camelia ni.. bdk kecik tu comel2 belaka.. :)

tirahzairi said...

cantik kan...

tirahzairi said...

aminn :)

diana said...

dia masih cantik la..kan??

Yumida Huda said...

wah..sy pun baru tahu camelia ni dh de baby
tengok2 dah besar baby tu
ske camelia..xde bikin kontroversi..low profile je
moga yg terbaik ditakdirkan utknya sekeluarga

Chic Na said...

maintain cantik. comel je anak dia.

Khai♥Rin : anies said...

sapa yek HB dia?

ALoNa CintamaniszLite said...

perkahwinan pertama takde anak. alhamdulillah, kawen kali kedua..dpt puteri ye..

Nastyna said...

Tetap lawa kan dia ni. Anak pun ikut kecantikan dia.

ummiross said...

Comelnya ibu dan anak!

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

sangat comel.. kemana lagi tumpahnya kuah kalau xke nasi... :)

CeqGu said...

Camelia mmg cantik,anak dia pun cute sgt

Nursaila Norman said...

dia dh ada baby girl ke..comelnyaaaa..

n O e s u h a i m i said...

baru tau dia dh kawin...hehehe

dya said...

tahniah camelia ..dh de bby comey..a girl ^^

hainom OKje said...

Syukur doakan yg terbaik untuk dia...

~aYu~ said...

suka tgk camelia ni. mmg cantik sgt.

mama aryan said...

cantiknya dua beranak nih..mmg lama tak dgr cerita camelis ni

Mrs Velentine said...

cantiknya dia..lama tak dengar asal dia.dah ada anak dah

chun saputra said...

Alaaaahhh dah besar dah aisha..
Ka swi rindu aisha lah. Kejap lagi aisha nak birthday kan. Ka swi pasti dtang..hehe

chun saputra said...

Alaaaahhh aisha dah besar dah.. Ka swi rindu aisha lah... huhuhu

chun saputra said...

Aaaah aisha dah besar dah... Ka swi rindu aisha lahhh..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...