Tabung Masa Depan ...

Tuesday, April 09, 2013

Terima Kasih Pengomen N3 1st Anniversary KA

Ingat tak hari tu KA ada buat N3
Tentang 1ST ANNIVERSARY BLOG KA KAT SINI !

SO, Hari ini KA nak buat N3 special TQ
Utuk teman2 blogger di bawah ini yang meninggalkan komen di N3 tersebut.
 For KA, Uols semua memang terbaik lah !
DAN
Seriously kawan2 lain, kena terjah blog theyals ni !

UMMUAIDAN,

FIZA RAHMAN


Dan menjawab sedikit antara soalan cepu emas yang ditanya.

SOALAN Siapa KA & nak tengok wajah KA....
Oklah, kembali pada tujuan KA berblog hanya sekadar suka2. Dan atas permintaan En Hubby juga untuk tidak terlalu exposed.  Blog ini hanya sekadar satu tempat untuk KA berkongsi rasa.  Cukuplah kalau KA ada selitkan sikit pic2 KA pada N3 (kalau ada yang perasan), tanpa perlu memperjelaskan lagi siapa KA sebenarnyer yer.  Sebagai menghormati permintaan En Hubby.  Bak kata En Hubby, "Berblog bukan nak cari publisiti & jadi femes, tapi sekadar suka2 ajekan !"  Kalau boleh biarlah KA low profile aje dulu yer.................

SOALAN Pengalaman Pahit & Manis
Pahit rasanyer, macam xde kot.  Kalau adapun sikit2 KA telan aje .  Yang manis, banyak sangat,
Antaranyer dapat mengenali teman2 baru yang baik2 semuanyer, even di alam maya saja. 
Yang manis sangat2, bila ANGAH bercerita baru2 ni, dier bermimpi KA bawa seluruh family termasuk emak, adik beradik & anak2 buah KA mengerjakan umrah di tanah suci Mekah. Seronoknyer ANGAH kata dapat beribadat di sana, berdoa di depan Kaabah, di Masjidil Haram dan melawat tempat2 suci & bersejarah.  Semuanyer hasil dari pendapatan KA dari berBlog.  ANGAH kata, best sangat walaupun semua itu hanya dalam mimpi saja.  KA doakan moga2 mimpi ANGAH akan menjadi kenyataan satu hari nanti lah.  In Shaa Allah !

TQ SO MUCH & TERIMA KASIH JUGA, PADA YANG LAIN2 YANG SUDI DATANG MENJENGAH LAMAN KA SABAN HARI , SANGAT2 KA HARGAI !
SAYANG UOLS KETAT2 !
( DARI GOOGLE )

( N3 AUTO PUBLISH ) 

34 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best2

ummuaidan said...

Good KA ...i respect your pendirian...siapa kita tak penting sgt..yg penting apa yg kita cuba sampaikan..:)

Mrs Velentine said...

ok takpe wajah biarlah rahsia kan

Mrs Velentine said...

klik2

faraherda.razalan said...

Baru setahun? Wow! Happy bday to KA. Moga terus sukses ya?

Khai♥Rin : anies said...

sy doakan 1 hr nnt akk akn smpi kt sn jg..aminnnn
btw, tqvm

Fiza Rahman said...

Kasihmu ku terima kak.

Smoga mimpi angah jadi kenyataan.

yan's cottage said...

sama2...moga persahabatan kekal selamanya.....

Chic Na said...

eh cikna pun tersenarai. ;)

betul tu kak. sekadar berkongsi cerita. sesekali selit gambar sendiri jgk. hihi.. white my satu!

Fiza Rahman said...

Sunsilk & tourism ☺☺

izan mama mia said...

berblog bukan untuk femes... setuju sangat tuu..kita sekadar suka suka cari kawan...best juga berkawan di alam maya

AyueJean AJ said...

No problem kak... =D

nor laila said...

alamak, tak tersenarai nama rupanya...apa-apa pun saya berblog sekadar untuk suka-suka je...dan KA pun saya baru kenal dan follow..hihi

CikLily Putih said...

all the best...

Kakzakie said...

Kakak terlepas pandang N3 tersebut. Tapi tetap nak ucap tahniah pada hari ini buat KA..

N.Aima K said...

missed pula apa pun happy anniversary kak..

kalau rajin kakak join contest saya ni ya

http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/cuticuti-giveaway-diari-aima.html

ummiross said...

Ummi pun terlepas pandang n3 tu, anyway tahniah, moga terus berblog dan berkongsi info ye.

Nasuha said...

ok. nak blogwalking lh..

mazliza said...

happy anniversary KA... :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

biar jadi misteri asalkan kita bahagia... gud job akak teruskan berblog... ^-^v

Bin Muhammad said...

Ter 'miss' entri anniversary...Apapun tahniah kerana sudah setahun berbelog dan masih segar dan aktif! Semoga kekal selamanya...Support KA!

Rasp said...

ooopsss malu lak tengok namaku tersenarai...
seikhlasnya i wish for the best for you :)

iyelah sis...i pun skali skala baru selit muka...
slalunya Sapphire je lah jadi model cilik blog i...

hainom OKje said...

Eh macamana Okje boleh terlepas entri tu yeh....Apa pun hepy anniversary utk KA yeh walaupun wish OKje ni dah basi haha
Tahniah buat mereka...

KY said...

sama2 KA, semoga perkenalan dan persahabat kita disini berkekalan..dan KA juga nanti lebih bersemangat nak berblog

Ratu Hatiku said...

Sama2 KA... Semoga ukhwah yg terbina akan berkekalan.. :)

nea lopah said...

Nealopah pun ada ! wink..wink...

wantie said...

best best.. KA u are welcome.

aTieYusof Family said...

Nama sy turut tersenarai di atas..TQ.
Best juga ber blog ni.. dah ramai kawan alam maya yg kita kenali...:)

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..baru setahun tapi followers dah ramai gitu. tahniah KA!

paridah said...

assalam sesekali bertandang ke laman indahmu pbla terasa rindu...

ALoNa CintamaniszLite said...

ye...sesekali bila gambar famili...sy akan teka yg mana KA..terutama gambar pi melaka baru2 ni kalo sy tak silap, hehe..

Haryati Faizal said...

KA pun terbaik jugak! ari2 ada entri baru....tuk tatapan kwn2

Pen Biru said...

walaupun ropamu tidakkukenal..tatapi blog mu tatap menjadi pojaan hatikuu

mama aryan said...

tanpa wajahmu kita masih boleh bersahabatkan KA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...