Tabung Masa Depan ...

Monday, April 15, 2013

Teringin Nak Berehat2 Kat Sini

Biasalah bila badan rasa x sihat ni
Rasa nakkan sesuatu yang dapat menenang dan menyegarkan
Apalagi kalau dapat bermandi2an dalam suasana yang macam ini
Sah2lah hilang sikit segala rasa yang x sedap badan ni
Lagi2 kalau dapat buat dalam rumah sendiri He He He

Outdoor Bathroom in the Middle of a Tropical Garden
 " Your bathroom is placed in a paradise, where all the beauty and freshness of nature spread out everywhere and without limits? The idea of a bathroom in the middle of the garden is very interesting. Fresh and green tropical landscape combined with glass-enclosed bathroom would be the ultimate bath with relax and comfortable blends on nature atmosphere. "




( Pelan2 KA Terjah Kembali Yer Nanti !)

38 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ada satu lagi tempat percutian outdoor bathroom ni KA, dekat Awan Mulan, Negeri Sembilan... ^_^ best jugak tempatnya... kawan Farah yang suggest...

careno said...

Warghhhh... bestnyer...

Yan Ty said...

Wah ini sangat best! Nak ikottttt

azievee said...

Amboi kemain terbuka lagi bilik ayaq...x de org mengintai ker??/ hihihi

Mrs Velentine said...

wah mesti nyaman udara di sana

NinaAz said...

Pergh. Menariknyaaaaa. Kalo dapot duk sini lama2 confirm tenangggg sangat

❤Kamsiah❤ said...

kalaulah byk duit...boleh la manja2kan diri..belai2 badan kat tempat mcm tu hehe....

wantie said...

nampak macam best je KA. tapi kena make sure la kat pokok pokok tu tak de ular ke lipan ke.

takut jugk sedap sedap lepak dalam bath tub tetiba ada bend lain yg join sekali. ngeee

zaza nizam said...

terbaik dari ladang KA! hehehe

Bin Muhammad said...

Boleh ajer...Tunjuk pada cik Abg, xdpt mcm tu lebih2 kurang mcm tu akan di bawanya...hehe
Semoga segera sihat..

hajar said...

kalau dah sampai kat tmpt ni mesti x nak balik dah...

JunAina said...

Tak dapat nak bayang...baring kat situ smapai pejam2 mata...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye kalau dapat memanjakan diri kat sini....

Knor said...

teringat kat dangau di sawah..heheh

boleh tgok langit terus..

shida said...

wahhh..sejuknya, tengok pun rasa tenang jer.. tp x open sangat ker? kalo org ngintai cmner?..huuu~~~~

Nastyna said...

Macam zaman dulu2 kat kampung, mandi telaga dikelilingi pokok hutan eksotik hihihi.

eita said...

kalau betol leh lepak sini..alangkah indah nyer hidup..hahahhaha

kasihredha said...

Bestnya....nak jugakkkk

ANIM said...

jangan ada yang mengendap sudah bila leka diulit ketenangan begini...
ooo...boleh lena ni..

hainom OKje said...

Kalau dpt mandi kat sini KA...
Pergh....manyak syiokkk! Hehe

Raudzah Zahari said...

So refreshing KA..kalau dapat gi selalu-selalu ni sure best punya...

ummiross said...

Alamak..cantiknya KA. Kalau dapat buat macam ni kat rumah kan best!

che mid said...

Bila nak pi.. bagi tau CM, boleh CM tolong jadi guard kat luaq.. takut orang skodeng hik hik

LYAfrina said...

mmg rileks sungguh la klo betul2 leh berehat kt tmpt camni..sungguh mdamaikan

Chic Na said...

kalau dpt pegi mesti rasa tak nak balik. hehe..

MystoryPic said...

Uhuhuhuu... bestnya kalau poket kembung.. dapat berehat-rehat kat sini

P.A. said...

emmmm nyaman rasanyaaaaaaa

n O e s u h a i m i said...

bes je bilik air kat luar..jgn ada org mengintai dah ler..mcm kt kampung dolu2... :)

ANNA MARIANA said...

wah, memang best ooo kalo dapat kan..

SYANI said...

Takut lak nak mandi... transparent sangat

Rai Ourkizuna said...

takde orang ngendap ke KA? hahaha..

Fiza Rahman said...

Best ni kak. Kalau dapat ni mau dok dlam bilik air...tak kluar2,...hehehe...

eima said...

hijau sejuk je rasa ...a ku suka

faraherda.razalan said...

Amboi. Musim2 panas ni, dpt berendam dlm tub tu....pehh!

kiera'sakura said...

bestnya kalau dapat dekat rumah sndiri syok nie

Haryati Faizal said...

nyamannya KA

Deqla Manjew said...

wahh syok tu kalo skali skala berspa.. mmg releks habis la...

Ira said...

damainya.. bestnya kalau dpt g sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...