Tabung Masa Depan ...

Friday, May 17, 2013

Adudu Adada Ajojo ... Tapi Ayoyo Takde !

Lama x share kerja conteng2 Adik kan
Yang ini malam semalam dier conteng2
Lepas penat hafal2 pantun untuk dibacakan
Waktu persembahan hari guru di sekolah agama nanti
 Hanya dibagi masa sehari untuk hafal dan pratikkan
Kesian Adik, tapi  KA tabik pada kesungguhan dier !
 
Bila KA tanya ape ni
Adik jawab :  Kan Adik dah tulis Adudu ni !
KA jawab balik : Tak kenal pun
Adik cepat je jawab :  Itu Umi kena tengoklah Boiboiboy...
KA tanya balik :  Oooo....Baik ke Adudu ni ?
Adik jawab :  Adudu ni jahat lah, Ada lagi Adada jahat juga.. Bla Bla Bla Bla...
Ye ke  ?  :  Tanya KA
Adik jawab lagi :  Ajojo pun ada tau Umi ?
KA :  Oooo Adudu, Adada, Ajojo....lepas tu mesti ada  Ayoyo lah !
Cepat je Adik bangun jawab :  Ayoyo ! mana ada.. Apalah Umi  ni ! 
KA : Ha Ha Ha

( Adik tengah duk berdebar2 tu, sebab terpilih dengan 3 rakan lagi untuk persembahan pantun sempena hari guru petang nanti..  You go girl, Adik pasti boleh !, Sebagai parents sentiasa sokong anak2 kita yer ! )

27 comments:

Dylla Abas said...

hehehe...sy pun ikut kartun boboiboy ni..terbaekkk :)

Sheila Salim said...

assalamualaikum KA, bijak adik cantas ibu dia. hihi. go girl....

JaSSNaNi said...

clever betul budak2 skrg... and yang pasti cepat terpengaruh.. kan.. adudu...

NurSalihah Norman said...

saya pun suka tgk Boboiboy! Adudu comeyyy heheheh...

Lelaki Ini said...

nnti akak pg tak tgk persembahan adik? kalau tgk, video plsss! hehehehe

Rasp said...

ayoyooooo hehehehehe....
all the best adik....
you can do it :)

❤Kamsiah❤ said...

hehe...bab anime..kartun2..anak2 lbh arif dari kita ,kan KA...

wantie said...

tahniah adik sebab terpilih. pandai adik lukis .

good luck adik

adyna said...

Hehe bagus ;)

eMMe said...

kite tak tgk la boboiboy.. hehehe.. kalo tgk gitu2 ade la.. ooo..rupenye name dia adudu ekkk, hehehe...

nnt letak le gambar adik wat persembahan pantun KA...

ieda immi said...

ahhaha kan ..
cute lak nama tuu kak ! ;)

baby comel said...

Hahaha, adoiii :)

Farah Waheda Wahid said...

he he he... so sweet...ooo peminat boboboi rupanya adik...

ummiross said...

hehehe, mama pun buat lawak juga, tersengih ummi ni.

ps; Thank you KA bagi link utk right click tu.

Teena Tna said...

kelakarnya name2 tu, Teena x pernah tgok boboiboy, patutla x taw

QueeN TerataI said...

cantiknya lukisan adik... betul tu KA.. as parents kena support anak2 dgn ape yg mereka suka asalkan ianya membawa kebaikan...

eLL said...

saya tahu. adudu tu jahat. adada tu jahat tapi dia lagi bijak dari adudu. ajojo tak kenal, kena tengok boboiboy semula pasni. haha

Cikda said...

hehhee..cikda pun tak tau adudu adodo adada..tak tgk citer boboiboi tu.. hahaha lawak la dik.. ha mcm mana la dia ptg nih eh??

hihihi gud luck adik.. :)

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

AyueJean AJ said...

Hahahhahaha....
Ayoyo itu mamak jual roti la kak KA>.. =D

Mizz Aiza said...

sesekali best juga menonton kartun boboiboy ni.. :D

Bin Muhammad said...

Ayoyo! Tak tgok kartun...xtau benda benda ni...

Aishah Jahirah said...

saya pun tgk boboiboy...wakaka

n O e s u h a i m i said...

hahahahaha...ayoyo..kelakar la plak...

Cik Kay Jue said...

hahaha klakar la KA ni..

Fiza Rahman said...

Hahaha...ayoyo coming soon kot ☺☺

MargeGoh said...

Kelakarlah Adik ni....memang ada bakat melukis. Teruskan usaha Adik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...