Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 16, 2013

Bila Norish Karman Berlagu

Bakat tu memang ada dah
but boleh dipertingkatkan lagi lah 
Hrm.... Uosl tengok dan nilaikan sendirilah !

Terbaru juga,  Norish Karman dah terkeluar dari
Master Chef Selebriti Musim Ke - 2 tu
Mungkin rezeki dier sampai setakat itu saje kan
DAN
Jom layan juga pic2 sempena birthday Norish Karman baru2 ni

 
 
 Apapun, kita doakan yang baik2 ajelah yer !

( N3 PUBLISH - In D Meeting Ni )

26 comments:

Cikda said...

pandaikan diarang nak naikkan rating MC tu.. byk drama padahal semua baik2 je..

Nurzakiah Hanum said...

:) layan je la

ummuaidan said...

byknyer kek yg dai dpt tuh...

boni kacak said...

kena gilap lagi.. hehehe

Ati Masrif said...

cantikkknya... kek tingkat2 tu ..hehe

anak dia yg kecik tu rambut golong2..cute :)

Sue-Rya Qistina said...

ramai cahayamata norish kan, peneman hidup dia. kawan saya pernah jadi anak angkat dia hingga sekarang :)

Lisa Sheila said...

Xdpt tgk pic pun? Huhu..sangat la slow internet lisa..sabo jela..

Dia dah yrkeluat msterchef ..xpela rezeki utk diderma kan kpd badan kebajikan yg trpilih stakat tu aja..apapun..doa2 yg tbaik :)

Mizz Aiza said...

sedih pula tengok klip video ni.. tak sangka norish karman berbakat menyanyi..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

ooo, dia dah keluar ya.. tak peduli apa yg berlaku di MSM 2 ni.. huhu

Bin Muhammad said...

Nak shoping jer kat sini :)

Zurina Hj.Zainal said...

ramainyer anak dia.....

atty's said...

banyaknya kek ..

Deqla Manjew said...

owh dia ni boleh nyanyi jugak eh.. nnti nk tgk la..sini xleh bkk.. besday norish kalo x slp sama besday ngan deqla, 11 mac... musykil jugak ni bila dikata " baru2 ni" huhu

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

eh dia dah terkuaq ekkk
last tgk MCS ni masa ep 5 kot

Lelaki Ini said...

sedap ke suara dia?
sy tak dpt dengar utube kena block kat office. hahah
nntilah nak tgk.

Nursaila Norman said...

sedap jgk suara dia..xsangka ada bakat NK ni :)

❤Kamsiah❤ said...

saya baca kat beautifulnara,teruk Norish kena kutuk..sambut besday kat club,baca doa kat club..hai entahlah..

Noor Atikah Ramli said...

nnt check kt sini ye :)

http://www.nooratikahramli.com/2013/05/top-commentors-free-gift.html

wantie said...

semoga panjang umur NK. wow..kek bertingkat tingkat

CeqGu said...

Errr kena berlatih lagi kot

Haryati Faizal said...

ramai jugek anak dia ye...

Knor said...

not bad

Nora Karim said...

Wah... dlm meeting pun boleh update... dasat... hihihi..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

lagu-lagu yang mengusik jiwa.

AyueJean AJ said...

Dengarnya ramai tak suka NK kat Masterchef ye kak??

Fiza Rahman said...

Alaaaa...tak blh tgk video tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...