Tabung Masa Depan ...

Sunday, May 19, 2013

Bukan Salah Ibu Mengandung !

Memang bukan salah ibu mengandung
Tapi salah ANGAH yang tersalah touch
Akibatnyer
Semua gambar2 dalam En Samsung Tab KA hilang lenyap entah kemana
Hajat hati nak buat N3 untuk minggu depan 
Apakan daya pic2 sudah tak ade
Pic2 di Putrajaya Wet Land
Pic2 di Dataran Putra, Putrajaya
Pic2 malam sekitar Putrajaya
Pic2 sambutan hari ibu hari tu....
Pic2 yang lain juga, di mana kan ku cari ganti
Adusssssssssssss........
Arghhhhhhhhhhhhh ANGAH !
Apa yang nak dicerita untuk minggu depan ni !!!!!!!!!!
Takkan nak panggil Ahli Nujum Pak Belalangkan ANGAH !

SEE....DALAM GALLERY
NO ITEMS  DAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!

19 comments:

ummuaidan said...

Siannya KA..sabar yer KA jgn marah angah..dia pun mesti dah kecut perut tuh tersilap..:)

Tihara said...

dia delete ke, aduss ruginya

Tihara said...

klik digi :)

Ummi Iman said...

Alahai sygnya. Takde buat back up ya.

Ummi Iman said...

Alahai sygnya. Takde buat back up ya.

Mia Kassim said...

alalala...dah abis semua hilang yek....huhu

Shaiful Zaidi said...

Kesiannya...ada google instant tak? kalau ada cuba check kut2 foto tu masih ada..

nea lopah said...

Hadoiiii...tumpang frust. cuba akak bukak fb kot ada dlm album foto yang synced from phone biasa nya ada.

Heri Gipzy said...

Siang sob... mantep postingnya :) sukses terus ya

MulutPayau said...

Kesiannya....

ieda immi said...

tu dia !
kalau saya tension kak
huhuh

shasha yacob said...

sabar sabar no, bawa berbincang, hihi. saya pernah alami perkarah sodih begini. dah eksited nak buat entri last last. yg hadoh.

eita said...

ni yang frust kan kalau benda yang kita sayang hilang....
takleh nak buat apa lah...sabor je lah

:: Mrs.Eady :: said...

huwaaa...

AyueJean AJ said...

AJ penah rasa kak......
Memang sedih gila......
Abis hilang semua kenangan...
Akak cuba install dropbox...
AJ semenjak guna dropbox ni, tak risau sangat pasal gambar hilang....

Dylla Abas said...

sadisnya!

mama aryan said...

alahai..sabar ye KA

Cik Kay Jue said...

ala kesiannya.. KA wat la app yang automatik uplod kat sambung drive.. bila kita tangkap gambar automatik dia uplod kat internet.

Fiza Rahman said...

Alahaiiii...sayang nya kak. Sabar yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...