Tabung Masa Depan ...

Thursday, May 30, 2013

Cerita Conteng2 Adik Di Kampung

Walaupun cuti2 di kampung
Adik tetap tak tinggal dengan kerja2 lukisan dier
Sambil duduk2 tu, orang lain sibuk dengan tab, note book & ipad
Adik tetap nak conteng2 aje kerja dier
Siap tunjuk balik kat KA, bila sepupu2 dier belah en Hubby tak percaya
Dan Adik mengadu pada KA seakan merajuk
" Ini Adik yang buat sendiri kan Ummi, diarong tak percaya ini lukisan dan tulisan Adik lah !"
KA ambil dan tengok sambil kata
" Tak percaya xpelah, nanti Umi letak dalam Blog Umi yer "
Senyum aje Adik lepas tu!

 
 
 Bagi KA standardlah lukisan2 macam ni
Untuk budak seusia 7 tahun macam Adik kan ! Betul tak ???
Adik , Adik......

( N3 AUTO PUBLISH -  Busy Doh ! )

22 comments:

Ira said...

cantik lukisan adik..
tulisan adk pun kemas je.

Rasp said...

berbakat dia tu sis....
and hasil dia kemas jer....

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

walaupn 7 tahun adik pndai dah lukis... cantik 2.. :)

Sue-Rya Qistina said...

sgt kreatif!
dh bole geng dgn anak sulung saya ni.
dia pun suka lukis2.
mcm2 imaginasi dia :D

LiYa HaNiF :: said...

yup.. betul tu....
pandai adeq melukis... :)

zakirasli .. said...

Wah, cantik lukisan anak KA.. ada bakat melukis ni.. blh kmbangkan lg :)

Bin Muhammad said...

Umur 7 tahun tapi lukisan tampak menjadi! Ada bakat

JaSSNaNi said...

KA.. budak2 skrg mmg advance.. comel sangat bila melukis.. :) kan..

Kakzakie said...

Adik kira pandai melukis KA kalau nak banding anak-anak kakak tak ada bakat melukis..

KY said...

sakanlah nanti adik shopping heee

Sayangku Zie said...

PANDAI CUTE JUGAK

Nurzakiah Hanum said...

:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, heyy rindu zaman kecik dulu.. suka lukis dan conteng2 kat buku. hihi

nea lopah said...

Kemas adik mewarna. pandai pilih kaler oren utk baju kurung. hehe

wantie said...

lukisan tu ada makna tersirat tu KA.

Dah prepare tuk baju raya ke?

Ann Ishak said...

cantik lukisan adek, akak memang tak boleh lukis gini.

Deqla Manjew said...

bagi deqla plak lukisan adik sgt cantik utk usia 7 tahun.. kemas je nmpk...

AyueJean AJ said...

Kemas je tulisan dia....

hainom OKje said...

Cantik dan kemas tulisan dan lukisan adik tu
Tak pe adik...auntie percaya hehe

Haryati Faizal said...

alahai comei je adik lukis ye...

Chic Na said...

hihi.. lukisan adik dah semakin cantik.

Fiza Rahman said...

Pandai adik lukis. Tulisan pon cantik & kemas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...