Tabung Masa Depan ...

Monday, May 13, 2013

Happy Giler Bila Abil Fikri Follower 888

Tuah ayam nampak di kaki
Tuah manusia siapa yang tau kan
Kalau selama ni KA sering singgah di blog yang satu ini
Sering jadi silent reader sebenarnyer
Tau2 aje tuan tanah dah jadi follower KA 
Memang teruja & happy giler lah
Rasanyer ramai yang dah kenal siapa dier !
TERIMA KASIH KEPADA EN ABIL FIKRI AHMAD
Yang sudi jadi follower ke 888
Di blog KA yang x seberapa ini
KA pun dah follow semula
Dan pada kawan yang lain2 tu 
Boleh terjah lah ke laman
Blog Warkah Buat Isteri 

http://abil4fauziah.blogspot.com

 

 " Kita belajar erti kasih sayang yang tak bertepi dan tiada titik noktah, nilai kemanusiaan sejati, kekuatan semangat tanpa kenal erti jemu dan erti kesabaran dan ketabahan yang sebenarnyer di alam realiti bukan melalui cerita2 rekaan di kaca tv melalui blog ini.  Walaupun isteri yang disayangi telahpun pergi, tapi kenangan yang tertinggal tetap  akan terus kekal abadi dalam diri, tabahnyer En Abil ni ! "

 

 Moga kita akan terus sama2 sokong menyokong di dunia blogger ini yer !

14 comments:

Mizz Aiza said...

bertuahnya.. cantik no 888 tu.. :D

Nurzakiah Hanum said...

moning

Knor said...

kenal sgt...

semoga lbih mengenali.

ummuaidan said...

Tahniah KA..mogaen. abil mendpt ganjaran setimpalnya..inshaallah

ieda immi said...

salam akak
ada juga ieda terjah blog dia sesekali .. suke juga baca

wahh tahniah kak ;)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah En.Abil.. :-)

Z ie said...

Tahniah KA...

AyueJean AJ said...

Tahniah kak KA...
AJ baca blog dia kadang tu rasa sedih je...

Si Matatajam said...

Cantik nombor followers KA

mama aryan said...

wah blogger femes follow KA ye..bagus ni

Deqla Manjew said...

wahh.. untung la.. deqla dah lama follow dia..tp dia x follow pun..maybe terlps pndg...hihi

nea lopah said...

untung dapat review dari KA. nnti nk terjah jugak lah.

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Selalu juga jadi silent reader blog abg abil nih.

Abil Fikri Ahmad said...

Salam..secara kebetulan dapat no cantik pulak tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...