Tabung Masa Depan ...

Friday, May 17, 2013

Maaf ... & Ucap Selamat Hari Guru Terlambat

Salam Pagi Jumaat
Hari yang baik untuk memohon kemaafan kan
Maaf sangat2 sebab x dpat nak terjah kawan2 semalam
Seharian kebusyan dengan meeting pengurusan
Nanti2 KA akan ceritakan 
Dan terlambat nak buat ucap selamat hari guru juga semalam
Ingatkan sempat nak curi buat N3
Sudahnyer meeting berlangsung sepanjang hari
Hanya sempat rehat sekejap untuk solat & makan
Itupun dipanggil lagi untuk perbincangan yang katanyer sekejap
Sudahnyer sampai ke petang terus  .....

So, Hari ini KA nak ucapkan
SELAMAT HARI GURU ( even terlambat sehari )
Untuk semua yang bergelar cikgu cikgi hatta cikgu silat pun sekali
Jasa dan perngorbanan mu guru sangat2 KA hargai
Selalu ingatkan anak2 guru2 adalah ibubapa ke 2 buat mereka
DAN 
Nak tujukan lagu ini intuk semua guru2...
JOM LAYAN SEKALI ....
 
( Nak settle2kan kerja2 sikit dan In Shaa Allah KA terjah blog kawan2 yer nanti )

12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

lmbt pon takpe tetap diterima.. =)

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah

Ibu Lala said...

Kat sklh keb sambutan hari gurunye semalam, hari ni kat sklh agama plak. malam tadi br nabila ckp kena bawak makanan. menggelupur emaknya. nasib baik ada bahan kat rumah. dapat la bawak meehun goreng.

Sue-Rya Qistina said...

teringat segala kenangan time sekolah dulu. happy teacher's day!

Tihara said...

selamat hari guru:)

NinaAz said...

Selamat hari guru kawan2 :)

AyueJean AJ said...

Lambat takpe KA..
Janji ingat..
Hehhhehe..

Fiza Rahman said...

Tak per kak, take your time. Saya pon dah 2 hari tak melawan rumah kawan2, ada training. Ni nak kejar balik ☺☺

Hari ni ada sambutan hari guru kat skolah kimi. Tapi saya tak sempat lagi nak beli hadiah. Anak bujang tu sibuk nak bagi cikgu hadiah ☺☺

nea lopah said...

Selamat Hari Guru KA. bnyk ajar saya dalm penulisan blog dan n3. hehehehe

NurSalihah Norman said...

Selamat Hari Guru buat semua guru di Malaysia :)

baby comel said...

hehehe, comey :) Selamat hari hari Kak KA =)

Mizz Aiza said...

selamat hari guru kepada guru2 di seluruh malaysia.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...