Tabung Masa Depan ...

Monday, May 06, 2013

Terima & Redha Ajelah

KA terlewat masuk office hari ini
Gara semalaman nonton tv
Tunggu keputusan PRU 13 ni
Sambil2 dalam hati
Doa banyak2 moga esok cuti
Tunggu2 punya tunggu sampai pukul 3 pagi
Langsung xde cerita cuti
Baru lah sibuk nak masuk tidur time ni
Memang sah2lah lewat ari ni hehehe
Apapun keputusan PRU 13 ni
Harap kita boleh terima dengan terbuka & rela hati
Kalah menang dah adat dalam dunia ini
Jadi nak ucap tahniah pada semua yang menang dalam PRU kali ini
Kemenangan adalah satu tanggungjawab yang besar sangat2 sebenarnyer ni
Dalam memastikan kestabilan, kemakmuran dan perpaduan dalam negara yang tercinta ini
Kekal & akan berterusan selama2nyer....
Dan
Berkhidmatlah untuk NEGARA MALAYSIA YANG KITA CINTAI !
Tak kira atas tiket parti mana pun kemenangan itu diperolehi ...

 



 ( PHOTOS EHSAN MYMETRO )

LANJUT CERITA2 & FOTO2 PILIHANRAYA 2013

31 comments:

Nurzakiah Hanum said...

layan je

Sue-Rya Qistina said...

saya cintakan keamanan, kestabilan dan kemajuan di Malaysia :)

Ibu Lala said...

BETUL TU ka. TAK KISAH KAN SAPE YG MEMERINTAH. JANJI ADIL DAN SAKSAMA.

sama la. kiter pun tak coti gak. tapi hari ni keje half day je sbb ptg nk bw anak cek up. hu hu hu...

Ann Ishak said...

pada yang menang tu, jangan lupa pulak janji2 manis mu...ingat "Janji Di Tepati" ahaksss

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bengkak mata sheila gara2 tunggu keputusan tu :(

Riedaffya ibrahim said...

keputusan da diketahui pon..

Ira said...

betul tu KA..
semoga yg menang akan melaksanakan tanggungjawab yg diamanahkan itu dgn ikhlas, jujur, amanah serta adil. tak kira parti apa pun kan.

Rasp said...

i masuk tidor jam 4 pagi....
tu pun paksa mata tidor...
sib baik today on time :D
tapi now mata dah kuyu semacam jer hehehehehehe....

AHMAD AFIQ said...

kena kejer ker cian. tahniah pada yg menang, yg xmenang cube lagi.

adyna said...

alhamdulillah dah selesai pun :)

BUNDA a.k.a KN said...

betul tu..apa pun keputusan PRU 13 ni yang penting kita terima dengan hati terbuka...tak perlu rusuhan..

hana hadi said...

yang penting keamanan dan kesejahteraan rakyat malaysia :)

ckLah @xiiinam said...

Selamat terus bekerja....

:D

Hazmin Hamudin said...

Ramai yang berharap untuk dapat cuti, tapi malangnya tiada. Hehe

Dylla Abas said...

hehe...sama la..dok menghadap depan tv tu nk menunggu kot2 ada announcement cuti ke arini :p

kiera'sakura said...

yang penting kita dah jalankan tanggungjawab memilih pemimpin kan? :D

Rinna said...

Moga yang telah diberi mandat akan dpt menjalankan tugas melaksanakan apa yg telah dijanjikan..

ANIM said...

redha..

ALoNa CintamaniszLite said...

sy sgt menghormati Tun Dr Mahathir...

Raudzah Zahari said...

ha..ha..kita pun sama tunggu result sampai 2.30 .excited nak tengok selangor punya result..last-last tak sedar tertidur..

kasihredha said...

Semua Ngantuk mnunggu keputusan..Dan mgharapkan cuti...hihi

ANNA MARIANA said...

alhamdulillah, rakyat malaysia memilih sesuatu yang betul :)

Myra Jay said...

MJ pun tengok smpai koi 3 pagi, tp mujur Penang cuti :D

AyueJean AJ said...

Betul tu kak...
Terima je la apa keputusannya..... =D

Haryati Faizal said...

yati tunggu smpi kui 11 je sbb tak larat nak tunggu...kedah pulak kan skola soknye

Fiza Rahman said...

Tahniah pada yg memang. Terimalah keputusan dgn hati yg terbuka.

maria firdz said...

Hmmm... Tapi hangatny citer smpai skrg x hbis2...

ummuaidan said...

semangat berkorban utk tau reslut kan...mungkin lain hari kot cuti..:)

Deqla Manjew said...

PRU kali ni masing2 tunjuk jari.. hihi... deqla semlm cuti sbb ingtkan cuti.. hahahaa..

Nurfara Hani said...

JANJI YANG MEMERINTAH ADALAH MELAYU.. JANGAN SAMPAI CINA YANG MEMERINTAH..

Mrs Velentine said...

terimalah keputusan dgn hati terbuka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...