Tabung Masa Depan ...

Wednesday, May 22, 2013

WW: Lagi Gambar2 Tertinggal D' Malacca

Ada lagi pic2 tertinggal cuti2 melaka hari tu !

 
 
 
 
 
 

( N3 AUTO PUBLISH )

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sangat klasik

eMMe said...

Salam KA, KA ke yg amik gambar ni?
cantikkk..... best kan jalan2 kat Melaka.. Me tak puas, rasa nak cuti2 ke melaka...bwk twin mesti syok..tunggu twin dpt 'kaki', lagik syokkk...

kiera'sakura said...

kira rasa tobat nk gi melaka bila terperangkap dalam jammed

Sheila Salim said...

assalamualaikum KA, bestnya jalan Melaka. dah lama tak singgah Melaka. hehehehe

With Julia said...

Ka...umi Qi pun dh lama berhajat nk pi holday2 kt melaka plak...tungguuuu

Sue-Rya Qistina said...

minggu ni nak balik melaka jenguk parents. hehehe

Rai Ourkizuna said...

bestnya bercuti..nak cuti sekolah ni boleh bercuti lagi KA..hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama tak p melaka..

Kakizan Omar said...

memang seronok gi Melaka,.. :D

wahida said...

suka melaka...byk tempat sejarah dan makanan pun best2..

Teena Tna said...

Teena walaupun duk di Melaka, tp x pernah naik kapal samudera tu, tgok jer, mak ckp Teena pnah naik time kecik2, manalah kite ingat lg..

Kakcik said...

'klasik' gambar2nya. :)

Shaiful Zaidi said...

last year saya pi kursus di Melaka...

Rasp said...

dah banyak kali i ke melaka...
tapi kapal tu tak pernah2 jejak hurmmmm....

wantie said...

nampak klasik

JaSSNaNi said...

auto publish? KA gi mana? jalan2 yer.. :)

nea lopah said...

kenapa edit gambar nya kak...biar lah natural...lagi cntik.

NM02 said...

suka asam pedas power melaka

aTieYusof Family said...

Klasik & cantik..suka tgk:)

Boku no Blog said...

Gambar-gambar klasik yang elok..

Salam ziarah sobat.

Daddy Ziyyad said...

gi tak kat kapal selam tu? :)

Khai♥Rin : anies said...

nnt bleh dtg umah sy plak... ;-)

p/s kak, kalu x keberatan, bleh x sy minta email add? tq

adyna said...

Melaka byk tmpt menarik walaupun kecil je negerinya :)

Deqla Manjew said...

last deqla ke melaka hujung tahun lps.. mmg syok habis la ke sana... =)

Fiza Rahman said...

Cuti skolah ni ada org kawin kat melaka ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...