Tabung Masa Depan ...

Sunday, June 09, 2013

Apa Yang Terlepas Nak Di Buat Di Hari Minggu Ni

Weekend kali ni tak dapat nak jenguk blog sangat.  Sibuk2 sangat dengan kerja2 rumah dan
paling sibuk dengan urusan menolong Adik mengemas kini  dan  menyemak2 semula kerja2 sekolah yang kena disiapkan sepanjang cuti sekolah 2 minggu ini. Maka terlepaslah nak buat aktiviti2 yang menyeronokkan antaranyer macam kat bawah ni :-

10. Visit an opera and theater 
( Tonton TV pun best juge ni !)
opera and theatre Top 10 Fun Things to do this Weekend
9. Course in defensive driving 
( Ada juga yer )
defensive driving Top 10 Fun Things to do this Weekend
8. Karaoke 
( Lama x mensumbangkan lagu ni !)
karaoke1 Top 10 Fun Things to do this Weekend
7. Course in coffee making 
( Memang best giler ni !)
course in coffee making Top 10 Fun Things to do this Weekend
6. Picnic
 ( Walla memang best  sangat kalau dapat berpiknik ! )
picnic Top 10 Fun Things to do this Weekend
5. Massage
 ( Dapat meredakan stress juga ni !)
massage Top 10 Fun Things to do this Weekend
4. Visit a friend 
( Lagi2 kalau lama x jumpa dah ! )
visit a friend Top 10 Fun Things to do this Weekend
3. Road trip
( Sesekali memang best ler ! )
road trip Top 10 Fun Things to do this Weekend
2. Party 
( Sesekali parti2 kecil dengan family, seronok ! )
party Top 10 Fun Things to do this Weekend
1. Sleep
 ( Yang ini memang mesti ada dalam senarai lah kan ! )
sleep1 Top 10 Fun Things to do this Weekend
 

Takpelah akan cuba dibuat at least 4 - 5 dalam senarai di atas,
Dalam minggu depan pulak yer In Sha Allah.... hehehe !

11 comments:

kay_are said...

yang karaoke tu memang dah lame sangat tak buat!

Teena Tna said...

Yg no 1 tu memang aktiviti wajib di hujung minggu selepas penat bekerja

Nastyna said...

woooho saya lagi la dah lama sangat tak buat yang di atas kecuali sleep. haha

keli menari said...

sleep ! best ! Hehe

intanfirdaus247 said...

yang massage tu best..hehe

AyueJean AJ said...

Karaoke!!!
Aduh bestnya kalau dapat pegi...

hainom OKje said...

memang sedap buat benda yg enjoy..enjoy... yang bermalas malasan cenggitukan KA hehe.......

Riedaffya ibrahim said...

yg massage tu kalo dapat bestnye..

Fiza Rahman said...

Best kalau dapat buat semua yg diatas tu ☺☺

Bin Muhammad said...

Betul KA, saya pun sibuk sgt hujung minggu ni...xdpt nak bw...

Deqla Manjew said...

semua aktiviti best2 belaka..deqla paling suka karouke.. wlupun suara sumbang mambang! hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...