Tabung Masa Depan ...

Thursday, June 20, 2013

Apek Bakal Jadi Bapa Leuniey Natasha Hamil

Tahniah buat Apek & Leuniey Natasha atas berita gembira ini.
Yang di maklumkan sendiri oleh Leuniey.

"Alhamdulillah, saya telah disahkan hamil enam minggu.
 Ketika memaklumkan berita gembira ini kepada suami, 
Apek berada di Australia. Dia berasa cukup teruja dan gembira
 malah turut mengalami morning sickness seperti saya," ujar Leuniey. 

Pasangan ini telah diijabkabulkan pada 28 Disember tahun lalu di Kota Bharu, Kelantan.

( EHSAN GOOGLE )
 Tak sabar nak tengok wajah Apek & Leuniey  Jr ni nanti !
Moga dipermudahkan semuanyer untuk mereka berdua.


( N3 AUTIO PUBLISH )

28 comments:

inazamri said...

sama2 kita doakan.tak sabar juga nak tgk muka baby dorg nnt.

Nour Adieb said...

subhanAllah, comelnya Leuniey pakai tudung :)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

yan's cottage said...

tahniah...buat mereka berdua...

Mira Adzlia said...

wah...tahniah buat dorg...mst nnti anknya cumil cm dorg gak :)

Deq's Qienz said...

alhamdulillah rezeki diorg

Rai Ourkizuna said...

isteri dia cantik..mesti anak pun comel lote..hehehe..

Cikda said...

cikda pun tak sabar..mesti comel n putih melepak + mata sepet

azievee said...

Lama x jenggok blog KA...busy skit...Tahniah buat Apek ngan Leuniey mesti comel baby depa nanti...

Mizz Aiza said...

alhamdulillah.. murah rezeki mereka.. :D

wantie said...

yes..memang tak sabar nak tengok si Jr tu

❤Kamsiah❤ said...

kan manis bertudng macam tu...

are_lin@yu said...

msti ank dorang comel..xsbr nk tgk..hehe

QueeN TerataI said...

Alhamdulillah...

Rasp said...

congrats to them....
wahhhh sama2 kena morning sickness ek....
hehehehehhehehe...

Mrs Lurve said...

launiey dah bertudung ke..ayu jer dia

Asyifa Mustaffa said...

tahniah utk merka kan kak...:-)

duniafana said...

mst comei mcm mkpak nya

Deqla Manjew said...

wahh... tahniah buat pasangan ni... alhamdulillah..cpt rezeki mereka.. ;)

Khai♥Rin : anies said...

mmm smlm sy baca katanya rumours je

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, alhamdullilah. taniah buat pasangan ini. seronoknya bakal jadi ibu ayah kan :)

boni kacak said...

tahniah kepada apek..hehehe. dah nak jadi bapa dah..

paridah said...

Tahniah...bakal menerima rezeki xterhingga anugerah Allah...

ummiross said...

Anak tentu secomel Leuney, insyaAllah.

ps: KA..dah dapat FM?

Sue-Rya Qistina said...

tahniah buat mereka!
haruslah comel mcm mummy leuniey dan hensem mcm daddy apex. hehehe

Chic Na said...

mesti excited nak jadi ayah. hihi..

Noe said...

mesti comel baby diaorg nanti..

Fiza Rahman said...

Tahniah buat mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...