Tabung Masa Depan ...

Sunday, June 09, 2013

Cerita Sedih Buat Ikatan Kekeluargaan Makin Erat

Ini gambar2 yang Adik ambil
Bila KA tanya  gambar apa ni
Adik kata ini simbol satu keluarga
Walau berbeza rupa bentuk & warna
Tetap bersama sentiasa & bahagia !
( Ni gara2 lepas tonton cerita sedih kat bawah ni... )

KA dan Adik tonton cerita ini di Youtube
Walau tak suka, sebab sepatutnyer raya2 tak maulah disajikan cerita2 sedihkan... huhuhu
Tapi pengajaran yang kita dapat dalam cerita ni
Membuatkan kita lebih menyayangi adik beradik & ibu bapa kita.

( lakonan pelakon2 mantap lagi !)


KA pasti ada yang tangkap leleh tengok cerita ni nanti !  ( Macam Adik )
Tak caya kena tengok sendiri !

24 comments:

Acik Erna said...

KA acik belum tengok..kalausedih kena tengok sorang2.kot tak nanti malu kalau termenangis

kay_are said...

ikatan keluarga ni macam air dicincang takkan putus kan.. gaduh2 tapi last2 akan berbaik gak..

paridah said...

anak2 sekarang kecil2 lg sudah tau menilai drama berkualiti n sesuai ditonton seisi keluarga yer..

eita said...

tak sempat lagi nak tengok



buat apa nak gaduh2 dengan keluarga kan..

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

drama 2 memg best...hehehe

Nastyna said...

Thanks suggest, risau gak nak tengok citer sedih, tunggu duk sorang2 baru leh tnegok ni.

Mak Wardah said...

KA, akak ngan wardah pulak melalak tengok citer ni, adek kami sedih sebab kami tengah rindu sangat kat Along kami...betul dek tengok cite ni kami tambah syg family walaupun apa warna family kami...thnks dek n KA

Ummi Iman said...

maksudnya org yg tgk itu punya perasaan. Ada juga yg tersentuh ;)

Mizz Aiza said...

aiza nak kena tengok ni..

intanfirdaus247 said...

salam kak ka..selamat malam..maaf ya intan baru singgah...bagusnya adik.

MarliaMarble said...

alahai..sweetnya anak KA ni..! hehe..=D

AyueJean AJ said...

Cerita ni memang sedih....
Nak pulak fauziah nawawi yang berlakon, lagilah...

ieda immi said...

x boleh tgk kak !

adehh citer ape yee ..
xcited nak tgk kononnyee ekkee ;)

ummuaidan said...

Adik kecik2 pun dah pandai mgnhayati da nmengambil iktibar dr cerita..bagusnya...

hainom OKje said...

Harus tengok ni KA...pelakon dia pun mmg OKje minat tu...
OKje suka tengok drama yg sedih2 ni tau...tak kira raya ke apa hehe

Riedaffya ibrahim said...

adik pandai layan citer sedih gak ye KA..

LiYa HaNiF :: said...

nak tengok gak le.. :)

Fiza Rahman said...

Nak tgk nnt. Skang tak blh sbb YT dah kena blocked.

Cikda said...

cikda pun sama.. kalau raya takmo sedih2.. tapi sebenarnya bila kita sedih hubungan dengan family member kita yg lain akan jadi lebih akrab..

cikda jarang tgk tv ni..hannah yg rajin cerita dan soh tgk sama..

Deqla Manjew said...

mcm penah tgk citer ni..tp ingt2 lupa...

eLL said...

kalo sedih2 sangat, malu nak tengok ramai2, segan air mata tumpah

mama aryan said...

iklan hari raya memang byk yg sedih2 sampai bole buat airmata mengalir la

mama aryan said...

iklan hari raya memang byk yg sedih2 sampai bole buat airmata mengalir la

ZazaMyMoon said...

saya terus cari kat youtube cerita ni.. now tengah layannnnn ;0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...