Tabung Masa Depan ...

Monday, June 17, 2013

Duchess of Cambridge Is Just One Month Away From Giving Birth

KATE MIDDLETON made sure that she completed her final solo public engagement 
in serious style ahead of her going on maternity leave.

Despite being just a month away from the royal baby's due date,
 Kate was impeccably in style as she donned an animal-print coat 
by Hobbs for the occasion.



Cuma satulah, the best part yang KA suka tengok Kate waktu preggie ni, 
dia tak pakai pun baju2 yang ketat2 macam setengah2 mummy tu
hingga nampak tang pusat yang membulat !  He He He

SOURCE & CREDIT INFO TO YAHOO.UK

15 comments:

Ira said...

betul tu KA..
dia nye pakaian sopan je.
perut pn x nmpk sgt..
pandai cover perut.
hehe..

Zura@Iwan said...

wahhh..tk lama lg la tu nk keluar anak dia..
maintain je bdn dia kan..

Azian Elias said...

Hee..heee..betul KA....amat tak senonoh...dulu2 masa pregant pakai bj besar2..mcm malu gitu..nowadays pelik org2 ni..prob nya bertudung lak tu..ntah lah kan..

Chic Na said...

kecik comey je perut dia..

m.u.l.a.n said...

keciknya perot dia..

hazwan hairy said...

akak KA msti minat giler kat kat kate?hehe

QasehnyaRania said...

manis wajah ibu ngandung kan :)

jom semak link peserta ;)
trima kasih ye sudi join GA ciksu ni ;)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-qr-minigiveaway-kedua.html

doakan utk sy juga ye kak :)

Kancil 8349 said...

salam...dia tahu risiko yang terkena pada diri dia..oleh itu suka dengan cara macam tu...

mama aryan said...

Salam KA...

betul tu,baju dia sopan je,xder nampak pusat terjojol kan

Raudzah Z said...

Badan dai maintain slim, tak gemuk sgtkan KA..tapi her face a bit chubby..kita pun penampilan dia..so elegant kan

Izan Ishak said...

betullah KA... baju yg dipakai longgar je. tak mcm org2 kita kan... terbalik pulak.

hainom OKje said...

alahai kecik je perut dia pun...macam baru 4 bulan jekan...
Yelah Ka...Orang sekarang ni kalau pregnent mesti pakai baju ketat2 ek...zaman Okje dulu jubah kalau tak pun blouse longgar!

Deqla Manjew said...

KA ni peminat setia dia ye.. slalu je update psl dia ni...hihi...perot dia kecik je kan..x nmpk mcm pregnant pun..

Fiza Rahman said...

Betul tu.

Malay-Kadazan girl said...

Oh perut dia tak besar sangat ya. Tak menajam tengok gitu je. Agak-agak baby girl ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...