Tabung Masa Depan ...

Saturday, June 29, 2013

Kaitan Makanan & Dunia Warna !

Kongsi yang ini di pagi Sabtu ni !
Apapun for KA, bab2 Green itu yang mesti ada....

 ( DARI FB )

( N3 AUTO PUBLISH )

17 comments:

Maria Firdz said...

nice info.. :)

Haryati Faizal said...

baru tau la KA... bagus jugak info ni...

Kakzakie said...

Almost all the colours we consume KA but a bit rare for purple (as for kakak brinjal once a blue moon only).

Raudzah Z said...

Sebenarnya kan KA, warna buah mempengaruhi selera kita actually. Of course kalau kita, kita suka warna merah..orange pun boleh diterima lagi..Bukan apa lebih semangat nak makan bila warna dia merah..

Mizz Aiza said...

nice sharing KA.. semua warna ada fungsi tersendiri..

Tihara said...

betui2,bagus info ni, tq KA:)

Tihara said...

KLIK SOGO 4U ;)

lizz said...

tq for the info...
lepasni kena makan banyak warna kuning& orange pulak hehe

adrianna syaz said...

Saya pin hijau tu mmg byk2..pastu yg merah..nyum2..cm stoberi..heee

MystoryPic said...

kalau rajin mengamalkan... In Sya Allah.... badan mesti sihat

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

terima kasih info yg menarik..

aTieYusof Family said...

TQ sharing.. pernah juga share benda ni di blog sy..:)

eita said...

green memang kena ada

dear xila said...

wuhuuuu warna hijau tu yg penting ;p

LYAfrina said...

owh..bru tahu..
tq atas pkongsian ni

Fiza Rahman said...

Thanks for the info sis.

Deqla Manjew said...

kaler pink xde ke...??? hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...