Tabung Masa Depan ...

Wednesday, June 05, 2013

Kate Middleton @ 60th Anniversary Of The Queen Coronation


Members of the royal family and 2,000 guests gathered at Westminster Abbey to mark the 60th anniversary of the Queen's coronation. 

 
 


( N3 AUTO PUBLISH )

17 comments:

wantie said...

wow.. dah nampak dia puny aferut. T sangat sangat suka tengok orang peknen. nampak sweet je.

aTieYusof Family said...

Cantik nya Kate...
dah nampak perut dia:)

Sue-Rya Qistina said...

mat saleh tetap pakai high heels wpun tgh preggy kan. kalau kita mmg x berani la

QueeN TerataI said...

huhu comel je perut dia...

roslita thalib said...

wow,, cantiknya crown tu. kate memang comel. lagi2 bila dia buat muka terkejut tu. sweet je tenguk

Khai♥Rin : anies said...

topi kate tu mcm penah dia pakai sblm ni

Haryati Faizal said...

besar dah perut dia...

~aYu~ said...

kate preggy pun ttp vogue. siap tumit tinggi lagi kan..

Shaiful Zaidi said...

nampak bahagia pasangan diraja ni..

BUNDA a.k.a KN said...

yelah cantik Kate...lemah lembut seperti mendiang ibu mertuanya...

eita said...

comel dia kan

Nia said...

Pada mereka ni, fesyen topi macam fesyen tudung pada kita kan ;)

eLL said...

beraninya dia pakai heel....

Ira said...

agak2 girl ke boy baby dia ek? hehe..

Deqla Manjew said...

comelnye ibu mengandung! =)

Fiza Rahman said...

Masih lagi pakai kasut tinggi.

AkuBahrain said...

kate memang cantik sama macam diana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...