Tabung Masa Depan ...

Wednesday, June 05, 2013

Laporan Lawatan Klinik Pagi Tadi !

Adik demam panas, takde selera makan, batuk & muntah2
Kena buat urine check lagi !
Dan Hasil lawatan ke klinik tadi .......
 
( UBAT2AN DALAM PEK KERTAS KITAR SEMULA & MESRA ALAM TU ! )
Mengapa ke klinik kerajaan ?
Sebab Adik ada rekod kesihatan di sana sejak kecil atas kes ITP 
 Doakan Adik  cepat sembuh yer !....

( HARI NI LEWAT MASUK OFFICE SIKIT, SAH2 KERJA BERTIMBUN2!)

21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

semoga cepat sembuh

Kakcik said...

Semoga Adik segera sembuh sepenuhnya.

Ann Ishak said...

semoga adik cepat sembuh, amin

Cik Kay Jue said...

semoga cpt sembuh..

Cik Kay Jue said...

semoga cpt sembuh..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, semoga adik cepat sembuh :)

♥ Wina ♥ said...

semoga adik cepat sembuh yer...amin

Raudzah Z said...

Hmm bagus jugak idea kitar semula untuk recycle paper ni..nway semoga adik cepat sembuh ya..

Bin Muhammad said...

Semoga adik segera sembuh...jgn malas2 makan ubat ye...

aizamia3 said...

IPT tu apa ye KA..?
moga dak Adik cepat sembuh hendakNYA..

QueeN TerataI said...

moga adik cpt sembuh yer

Sue-Rya Qistina said...

kalau semua klinik menggunakan kertas kitar semula ni, mmg baguskan

nea lopah said...

1st time tgk beg ni. Semoga adik selamat =)

Ibu Lala said...

moga adik cepat sembuh. adik sakit apa KA??

Rinna said...

Jgn lupa makan ubat yer adik.. dan moga cepat sembuh..

Papa Mifz said...

semoga adik cepat sembuh...amin...

ieda immi said...

saya kalau anak2 suke juga ke klinik kerajaan ;)

wantie said...

bagus mcm ni. paper kitar semula.

T pun pergi GH jugak. T pun ada rekod kat GH tu. bukan setakat record bersalin je. sakit lain yang pun ada jugak.

dah specialist yg handle wat pe kita nak pergi cari yang kena buang duit. tul tak?

ANIM said...

macam beg kertas goreng pisang je sekali imbas...
baguslah..kat SP tak nampak lagilah
moga dik cepat sembuh

Deqla Manjew said...

moga cpt sembuh adik...

Fiza Rahman said...

Sian adik. Smoga cepat sembuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...