Tabung Masa Depan ...

Tuesday, June 11, 2013

Layan Lagu Jap Yer En Boss ...

Layan lagu ni yer sementara KA habiskan dengan meeting ni
Hu Hu Hu
Siksa jiwa raga skang ni !

KA pernah nyanyikan lagu ni waktu mini konsert sekolah
Waktu di form 5 dulu2 lah
Teringat2 sekejap, senyum sendiri
Sambil dengar boss kat depan membebel itu & ini........
Apa ke hal KA boleh tersangkut sama dalam mtg niiiiiiiiiiiiiiiii !

21 comments:

Cikda said...

hish..KA, cikda kalau layan lagu ni mau tertido.. hahahha.. anyway selamat bermiting.. kih3x..

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi selasa
sory sangat2 hari ini anum bz skit

Raudzah Z said...

Wah KA rockers rupanya.. nway kita pun suka lagu ni..best

Kakizan Omar said...

redah jer laaa... :}

Bin Muhammad said...

Sabo je lah... Itu maknanya KA orang penting tu!

Deqla Manjew said...

yeahh best lagu ni.. deqla mmg suka lagu2 lama camni.. terbaikkk..

Mizz Aiza said...

sabar je KA.. hehe.. minat juga lagu ni..

Acik Erna said...

lama dah tak dengar lagu ni

Acik Erna said...

lama dah tak dengar lagu ni

wantie said...

ok..ok... kita layan sesama yer.

LiYa HaNiF :: said...

selamat bermeeting ye KA..

mama aryan said...

salam KA...tak dapat nak layan lagu nih,ntah apa kena dgn pc ni pun taktau la

ALoNa CintamaniszLite said...

dlm minggu orientasi sekolah vokay dulu..kawan sy yg nyanyi lagu ni dpt no.1....sy nyanyi lagu darah muda dpt no. 2, hehe...nostalgia jgk ler bila tingat waktu itu...ngee

Daddy Ziyyad said...

Perghhhhh..mmg nostalgia tu lagu Sejati Wings ni..:P

Rinna said...

Amboi layan lagu rock yer.. :)

NoEn said...

ala tak dpt dgr :(

Papa Mifz said...

sedang meeting sempat lagi dgr lagu yer kak...haha

Ibu Lala said...

layan jgn tak layan...jom balik...

Kancil 8349 said...

lagu yang penuh makna...baru je dengar di bilik guru lagu nie

MystoryPic said...

saya kalau bosan masa meeting + mengantuk mesti layan FB or Blog kat TAB...... ngeeee, pastu dah tak dengar dah apa yg bos cakap kat depan

hainom OKje said...

Lagu OKje dulu dulu ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...