Tabung Masa Depan ...

Tuesday, June 25, 2013

Malam Ini Milik Syura Atau Celina ?

Master Chef Celebriti Malaysia Musim Ke 2
Dah pun menghampiri penghujungnyer
Serius, KA tak ikuti sangat kali ini
Berbeza dengan yang pertama dulu
Ada juga rasa teruja nak tahu siapa juaranyer
Tapi kali ini,
Cuma akan tengok bila channel lain cerita entah hapa2
Atau menemankan Adik tengok Che Ta & Syura dier tu
Malam ini Master Chef Celebriti akan menobatkan juaranyer
Antara Syura (Yang dapat 46 Markah) Atau Celina ( 39 Markah) 
Di separuh akhir malam tadi
Adik sedikit sedih bila Che Ta (Cuma dapat 35 Markah ) terkeluar
Tapi tetap happy bile Syura ke final
Dengar2 gossip hangat yang tertiup kencang
Seheboh cerita jerebu sekarang ni
Dah bocor rahsia, Syura juaranyer
Walau ada penafian dari pihak Astro sendiri
Yang mengatakan Che Ta & Celina juga layak jadi juara
Tapi
Che Ta kan dah terkeluar awal2 lagi
So, bak kata Nabil, LU PIKIRLAH SENDIRI ! 

 ( GAMBAR2 EHSAN GOOGLE )
Kita tunggu ajelah malam nanti yer  !
( Even , Adik dah menjerit awal2 lagi malam tadi, juaranyer adalah..... SYURA !

31 comments:

faraherda.razalan said...

Alahai, Che Ta tak dpt ke? Tak best betul lah!

:: Mrs.Eady :: said...

syura..confirm!

NinaAz said...

syura please! go syura go! hehe

Cikda said...

cikda teka celina .. tapi tak tahu kan kalau rezeki syura.. apa pun kita tungguuuu malam nih.. :)

ieda immi said...

ahhaha bukan lagi rahsia kan kak ..
ada juga dgr org cakap syura yg menang ! .. terbaik lah ;)

Nurzakiah Hanum said...

tungguuuuuuuuuu

Mrs Velentine said...

kak KA...MV pun akan menjerit malam ni kalau syura jadi juara

Mizz Aiza said...

harap2 syura yang menang..

Knor said...

milik syura KA

Khai♥Rin : anies said...

x tgk pn MC ni ;-)

Rasp said...

i pun tak folo sis...
kalo teringat malam ni leh ler tengok hehehehehehe...

Ira said...

agak2 sape la juara agaknye ye??

LydSunshine said...

Syura ke yang menang? Ingatkan celina. Tak sangka plak. Nampak syura low profile je selama ni.

aTieYusof Family said...

uwaaa.. semalam tak dpt tgk.. sbb TV tiba2 tak boleh ON..isk!2..
erm..siapa2 yg juara pun OK.. sbb dua2 pun mmg hebat memasak..:)

Asyifa Mustaffa said...

x tau nak pilih sape...just tggu dan lihat jer...:-)

duniafana said...

xtgk sgt...sapa masak sempoi?

wantie said...

T nak merajuk semerajuk merajuknya KA. frusstttttt giler bila che ta kalah. waaaaaaaaaaa....


Tapi syura Menang. Yes!!!! lepas ni akan bertambah kedai makanan Halal. yang tak ragu ragu kalau T nak melangkah masuk. betul tak KA.

Qhaifa Nur said...

rasanya kan..kan..syura jadi juara
memang tak sangka betul...

nuyui a.k.a miss YUI said...

lar..ingkan che ta ke akhir.

ummuaidan said...

Good luck lah pd mana2..tak mengikuti so tak sokong mana2..hehe

beta kupu said...

Aah dgr jugak sy KA, yg pasal Syura yg juara...tapi sy tetap sokong celinaaa!

lizz said...

dah lam tak tengok rancangan ni..malam ni dah final ek...

Bin Muhammad said...

Che Ta sepatutnya gi Final...peserta paling konsistant! Huhuhu...

Raudzah Z said...

Result dah bocor awal KA..Tahniah syura walaupun bermula dengan kurang keyakinan, tapi akhirnya jadi Juara.

Dengar cerita dia banyak buat homework..kira peserta yang baiklah..ada initiative..anyway suka tengok che ta..lawak and sempoi aje..

Kancil 8349 said...

tu yang panel ke..ndak tahu ceritanya...huuhu

Fiza Rahman said...

Tak tgk pon kak.

Sidratul Muntaha said...

agak da
mesti syura n celina gi final
but thne
tingat dulu2 ms syura jdi artis
sombong sikit
tpi usiakan mematangkan
gtk dlm mc ni humble je

hainom OKje said...

Yelah...dengar jugak juaranya Syura

Deqla Manjew said...

hrp2 syura yg menang.. wlupun x tgk tp nk sokong org melayu..hihi...

Bitt (double IS) said...

ala tak sempat nak tengok...jup nak google2 kat youtube ;)

mama aryan said...

dah tau sapa yg menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...