Tabung Masa Depan ...

Monday, June 17, 2013

Menang Dan Hadiahnyer Demam Ye ALONG

ALONG GAMBAR SEBELUM.....
 

 ALONG GAMBAR SELEPAS.....
 ( Terpaksa korbankan rambut untuk menyertai pertandingan kawad kaki badan beruniform - PKBM )

Apapun tahniah. Dah pun jadi juara daerah untuk kali yang ke 17 berturut2
Pada hari Sabtu yang lalu
Moga dapat meneruskan pencapaian ini untuk merampas kembali 
Gelaran juara peringkat negeri Selangor  & peringkat Malaysia
Yang pernah dicapai sekolah sebelum ini!
WALAUPUN 
Hadiah sampingan yang ALONG dapat
Adalah demam, batuk & selesama teruk hari ini , MC dah !
Moga cepat sembuh lah !

" Berkawad adalah asas untuk membentuk tatatertib dalam pasukan. 
 Bertujuan untuk membentuk seseorang ahli yang mempunyai 
tahap disiplin yang tinggi, cergas dan taat perintah "

18 comments:

ummuaidan said...

Mmg berkawad tough sikit kan aktivitinya no wonderlah along demam...anyway syabas along...

Kakzakie said...

Hebat!! tahniah buat along dan keluarga tak lupa juga..

Kakizan Omar said...

hebat along... tahniah..

wahida said...

tahniah along!!

Purnama Malam said...

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen



Mizz Aiza said...

tahniah kepada along.. semoga cepat sembuh dari demam tu..

Khai♥Rin : anies said...

hebat tu!
tahniah along!
syafakallah...

Zira Aziz said...

Tahniah along..

#sronok berkawad..tp x suka berkawad tgh pns :P

Nastyna said...

Tahniah, berjemur panas mau tak demam, cepat sembuh yer Along.

Zura@Iwan said...

tahniah buat Along...

strong Along ni...berkawad perlukan stamina ni..

Chic Na said...

excited sampai demam ye.. hehe..

klik gsc.

keli menari said...

tahniahhh..hebak hebak

mama aryan said...

moga along cepat sembuh ye

Cikda said...

tahniah Along... cayalah... bukan main segak lagi kalau dah berpakaian seragam tu nanti... pssttt ramai peminat tak??

Izan Ishak said...

hebatnyaa!!! tahniah along. sian plak sampai demam2 ye...

hainom OKje said...

Bagus kalau ada aktiviti cenggitu ...tak terbuanglah masa tu

Deqla Manjew said...

wahh aktif ye.. sanggup korbankan rambut demi minat dia.. chaiyok2 along..! =)

Fiza Rahman said...

Tahniah along. Smoga cepat esmbuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...