Tabung Masa Depan ...

Sunday, June 02, 2013

Misi Terjah & Cari NORLIZA NORDIN Di Jam 1.30 Pagi

Selepas balik bercuti2
Menyiapkan kerja2 office yang bertimbun2 dan tak siap2 lagi
Belum lagi cerita pindah office dan macam2 hal pejabat lagi
Dan cerita terpaksa memangku kerja2 Admin & Hr Manager lagi....
Buat KA jadi sangat2 busy !
Aduhai jadi pening kepala KA ni
Ingat nak terjah kawan2 seawal pagi2 tadi
Ada pulak acara kenduri yang terpaksa dihadiri
Sudahnyer, acara terjah kawan2 bermula malam ini hinggalah jam dah menghampiri 1.30 pagi
Lega sikit rasa hati
Komen2 yang beratus2 tu dah pun berjaya menyusut sehingga tinggal 80 komen aje ni
In Sha Allah perlahan2 KA terjah kembali nanti
Dalam menerjah2 tadi
Terjumpa dengan komen2 milik  "NORLIZA NORDIN" ni
Rasanyer beliau sering singgah ke blog KA sebelum ini
But, bila KA cuba nak terjah kembali
Asyik keluar " PROFILE NOT AVAILABLE" aje ni
Kepada tuan punya diri
Boleh bagi link kat KA untuk KA terjah kembali
Yer wahai pemilik nama "NORLIZA NORDIN" ini
Kerana KA sangat2 hargai
Kawan2 yang terus sudi singgah ke blog KA ini
Nite semua ....... Opssss.  Morning dah ni !
 Nak kena cari bantal sekarang ni.........ZZZZZZZZZZZ

5 comments:

ainnoraini said...

selamat beradu dan mimpi yg indah2...saya pun nak carik bantal jugak nii...

m.u.l.a.n said...

sweet dreams..!!! dah pagi ni.. hehee..

Amanda Suria said...

Nak terjah kjp lg..

Deqla Manjew said...

deqla pun kdg2 ssh nk terjah smula sbb kes2 yg mcm ni la...huhu...

Fiza Rahman said...

Selamat menerjah kak. Dah jumpa ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...