Tabung Masa Depan ...

Sunday, June 16, 2013

Rezeki Sarapan Pagi Ini !

Semalam seharian KA tak memasak
Sebab sibuk dengan aktiviti berkenduri
Malam pun pakat makan kat kedai je 
Tapi, pagi ni pulak agak keletihan
Jadi masak ajelah yang simple2
Mee Goreng bodoh & buat seteko air neslo
Tak kisahlah kalau orang kata kita sakit jiwa
Kalau asyik2 nak upload gambar makanan aje !


Sambil2 tu kudap2 sekali keropok yang KA goreng
Hasil pemberian My SIL dibeli dari Trengganu


Tengah sedap2 makan
Dengar orang bagi salam
Rupanyer anak jiran hulur satu plastik di tingkap dapur KA


Check2 isi dalam plastik tu
Walla wei, Ada 3 peket Coklat Beryl's yang sedap !
Apalagi bukak dan ngap2 lah....


Memang rezeki KA lah pagi ini !
Alamak aktiviti ternak lemak bermulalah pulak..........
Apapun
Moga murahlah rezeki pada yang memberi tu yer !

( Sorry...X dapat nak BW,  BB tenat giler skang ni ! )

16 comments:

keli menari said...

Kite makan roti canai je.Hehe

eita said...

alhamdulillah rezeki...

sedap betol tengok mi goreng tu..

Deq's Qienz said...

sedapnya tgk keropok kering tuh..cicah gan sos perghh terangkat

QasehnyaRania said...

ok je kak upload pic makanan saya pon suka. hihi

alhamdulillah rezeki :)

ummuaidan said...

oh keropok yg ditayangnyer..sian aidan tgh kemaruk nak makan kopok tp takder stok dah....hehehe..
murah rezki dpt coklat sedap tuh..:)

MystoryPic said...

apa-apa pun janji hati kita happy...

Nastyna said...

Tengah makan dapat rezeki, bertambah2 rezeki both of u. Hahaha sakit jiwa tak sakit jiwa, tanpa gambar makan2 tak berasap la dapur saya (kes kena tengok gambar makanan untuk inspirasi memasak). hihi

adyna said...

Wah coklat tu KA

Chic Na said...

breakfast coklat ye KA... sedapnya.. ;)

Raudzah Z said...

Tak pa sekali sekala malas KA..and tengok rezeki dah datang..nway kita suka makan keropok tu..kalau bagi satu balang pun cepat je habis..

Azrul Azmi said...

Wahh!!! Rezeki melimpah ruah..... Alhamdulillah... Rezeki Allah... Nak coklat sikt.... boleh??? Hahahaha....

MargeGoh said...

Wah sedap2 semuanya. Semoga senantiasa dimurahi rezeki KA :)

ieda immi said...

mee grg bodo jugakkk jadi pilihan kan kak kekke

wahh memang rezeki akak nie ;)

mama aryan said...

takde nye sakit jiwa kalu kita tunjuk gambar makanan kan KA,itu biasa la,nak share dgn kawan2...

Deqla Manjew said...

sabtu lps pun deqla goreng mee.. mmbe dtg umah.. =)

hainom OKje said...

Pagi ni OKje makan mee goreng jugak tapi lebih berbuka puasa ganti semalam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...