Tabung Masa Depan ...

Tuesday, June 18, 2013

Siapalah Kim Jong Kook Tu Yer !

Trending sungguh nama Kim Jong Kook tu kat Malaysia ni yer !
KA idaklah minat sangat, tapi just nak tahu apa istimewanyer dier !
Rupa2nyer dia datang ke Malaysia baru2 ini yer !
Mempromosikan album terbaru beliau juga katanyer
Memang ketinggalan keretapi sudah KA ni  yer...
Ini ha gambar Si Kim Jong Kook...

 ( PICS EHSAN GOOGLE )
 Kim Jong Kook (born April 25, 1976) is a South Korean singer and TV personality. 
He was initially part of the Korean duo Turbo, later pursuing a successful career as a solo artist. 
Apart from being a 3 Daesang Award Winner Singer, 
he also participates actively in many variety shows

Yang pasti dier memang femes dengan cerita RUNNING MAN tu.

Running Man (Korean: 런닝맨) is a South Korean variety show
a part of SBS's Good Sunday lineup, along with Barefooted Friends
It was first aired on July 11, 2010. This show is classified as an "urban action variety"; 
a never-before-seen new genre of variety shows. The MCs and guests complete missions
 in a landmark to win the race. It has garnered attention as being the come-back program 
for Yoo Jae-suk, the main MC of the program, after leaving Good Sunday's Family Outing 
in February 2010. Airing at the 5 pm KST time slot for most of its run, Running Man 
 switched to the second part of Good Sunday (which happened May 22 and May 29, 2011
 with Kim Yu-na's Kiss and Cry but was quickly switched back due to low ratings) beginning 
May 6, 2012, airing after Kim Byung-man's Law of the Jungle 2 at 6:10 pm and airing

ALKISAH  SI KIM JONG KOOK !
Layan jelah kan. Sapa peminat dier, sila angkat tangan tinggi2 !

22 comments:

Izan Ishak said...

izan pun tak kenal dia ni KA. tapi tulah FB pun penuh status pasal dia dtg malaysia baru2 ni...

hainom OKje said...

Tadi tak nampak gambar...sekarang baru boleh tengok...
Tak kenal lagilah Okje ni bukan penggemar kpop ke cerita korea,...haruslah tak tau!

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Sue-Rya Qistina said...

saya pun tak kenal sapekah dia. hehehe. sbb x brp minat sgt k-pop ni semua :D

Khai♥Rin : anies said...

kalu x krn blk kg aritu, da lama sy terjah show dia aritu...

Farah Waheda Wahid said...

Ya Allah KA... budak2 sampai histeria kot...dan memang jadi trending pun. Even kat Twitter pun jadi trending... hu hu hu... ramai peminat tegar KPop kat Malaysia ni...

Rai Ourkizuna said...

adik saya mmg suka jong kook ni.. kalau balik kg mesti ajak saya tgk running man..haha..

eLL said...

saya!
dia sparta kook kak. hehe

yan's cottage said...

dulu layan juga cerita koria nie...sekarang dah tak tenguk dah he heee....

Mizz Aiza said...

aiza tak minat sangat artis korea.. selalu kalau drama ke layan je.. hehe..

lizz said...

yang saya tau dia memang femes dalam running man tu...

Deq's Qienz said...

tak rapa tgk la crite korea..scara automatik mmg xkenai

Noe said...

noe bukan peminat dia...so x yah angkat tangan ..hehehe...suka jugak tengok kpop ni..

Deqla Manjew said...

erk..sape ni..? x kenal.. hahaha...

nea lopah said...

Kpop-Kpop ni tak berapa nk kenal lah kak.

Knor said...

dia dan akak saling tak kenal KA

Chic Na said...

kenal dia sbb tengok running man. huhu.. nickname nya Sparta! huhu..

Marge Goh said...

Saya suka drama korea ni tapi tak ingat nama dorang....muka macam hampir serupa jah...pretty boy look ;p

wantie said...

idak T kenal la pulak KA oi.. ate dah idak melayan citer korea... hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

tak kenai...
tp dh tua dh pun dia ni..
muda setahun jer dari sy...huhu..

mama aryan said...

saya tak kenal pun dia ni KA

Fiza Rahman said...

Tak kenal lah kak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...