Tabung Masa Depan ...

Thursday, June 27, 2013

Syahdu Petang2 Khamis Ni...

( DARI FB )
JOM SAMA2 KITA FIKIR2KAN.....
 
( Hari ni terlebih busy, maaf kalau x sempat jenguk & balas jejak semua  yer !

18 comments:

Cik Matahariku said...

yup! cinta sejati tak kenal rupa dan tak kira usia...bersama selamanya..:)-

~ayusleeping~ said...

ayat simple, tp mksud mndlm.. ^_~

Zura@Iwan said...

mksud mendalam tu kA..hehe

eMMe said...

hope kite jadi seperti mereka suatu hari nnt..kekal hingga ke hujung nyawa...

Farah Waheda Wahid said...

When you trip over love, it is easy to get up. But when you fall in love, it is impossible to stand again -- Albert Einstein

Ibu Lala said...

awat syahdu petang petang ni KA...

Fiza Rahman said...

Betul tu kak.

Take your time.

zakirasli .. said...

ya, saya setuju dgn kata2x tu :)

Ratu Hatiku said...

Sama2 kita renungkan :D

Maria Firdz said...

Take your time.. Nice sharing...

Cik Gee said...

assalamualaikum cik kesuma,

kalau diperhatikanlah, cinta orang dulu-dulu more ever lasting berbanding orang sekarang.

kenapalah agak-agaknyer ye?

Raudzah Z said...

Exactly KA...

Chekgu Azrine said...

Yup..srtuju

potia casadelarossa said...

suwit nyer... KA dah jarang dah singgah blog potia

wantie said...

biar berkedutseribu. kau tetap di hatiku.

Deqla Manjew said...

wow... sweetnyee...cinta hingga hujung nyawa ni... ;)

ummiross said...

berkasih sayang hingga ke hujung nyawa, moga bertemu pula di syurga.

Mizz Aiza said...

jika jatuh cinta hanya kerana rupa yang cantik/kacak, pasti cinta itu tak akan bertahan lama kerana manusia akan semakin tua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...