Tabung Masa Depan ...

Saturday, June 01, 2013

Tahniah Yasmin Hani & Suami

Kehamilan adalah antara rezeki yang dikurniakan Allah swt kan...... 
Jadi tahniahlah kepada Jasmin Hani & suami dan bersyukurlah atas rezeki ini !
Kerana tidak semua berpeluang merasai pengalaman sebegini.....

 Berikut adalah status yang dimuat naik Yasmin di Instagram miliknya baru2 ini :

  @yasminhani Hello everyone!! 
Today is a special day coz we decided its time to share this great news with all of u. 
Syukur Alhamdulillah we r blessed as we will welcoming a new member to our family!!
 I am now 16 weeks (Picture was taken way before) 
Please doakan yg baik2 utk bakal baby yg akan lahir dan kami juga, Amin. 
Much love from us.

Kredit murai.com.my

Macam selalu, just doakan yang baik2 ajelah ye!

( N3 AUTO PUBLISH )

10 comments:

baby comel said...

Tahniah Yasmin Hani dan suami..

Herma Julianny said...

tahniah..
tentu cute baby mereka nanti.. :)

zaza nizam said...

Tahniah! tumpang heppy..
#In Shaa Allah, moga zaza pun diberi peluang cam gini secepat yg mungkin..aamiin.

Aimaniman Ezaiza said...

Tahniah, seronoknya dapat baby tapi tak seronok tang kena jaga malam esok nak keje...

eita said...

tahniah...

Chic Na said...

wahhh good news ni.. ;)

klik RHB.

Amanda Suria said...

Alhamdulillah. ..syukur..

kasihredha said...

Sure baby comel Nanti

hazwan hairy said...

bestnya kak min..tahniah..hehe

Fiza Rahman said...

Tahniah buat mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...